Itis - Finnkino

Itis

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki
Itäkeskuksen kauppakeskus Itis

Yleistä teatterista

Teatteri sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa Kauppakeskus Itiksessä. Itiksessä on 9 salia, jotka ovat kooltaan 45-346 paikkaisia. Yhteensä teatterissa on 1043 asiakaspaikkaa. IMAX-salissa on neljä invapaikkaa ja muissa saleissa on kaksi invapaikkaa.

Erikoistilat:
-IMAX Premiumsali
-LUXE Premiumsalit
-ravintola-alue 2. kerroksessa

PYYDÄ TARJOUS KOKOUKSESTA

PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ

Sali Sijainti Paikkamäärä
IMAX 2. krs

309 (3D) / 346 (2D)

Itis 2 2. krs 217
Luxe 3 2. krs 65
Luxe 4 2. krs 45
Itis 5 1. krs 74
Itis 6 1. krs 74
Itis 7 1. krs 74
Itis 8 1. krs 74
Itis 9 1. krs 74

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Itis sijaitse Itiksessä metroaseman vieressä, joten julkisilla pääsee hyvin Itiksen läheisyyteen. 

Sisäänkäynti teatteriin kauppakeskuksen bulevardilta.

Teatterin tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa.

Pysäköinti: Itiksen keltainen ja sininen parkkihalli tai P3.

IMAX

Suomen ainoa ainutlaatuisella tekniikalla varustettu IMAX®-sali sijaitsee Itiksessä. IMAX®-elokuvateatterin 4k-laserprojektoritekniikka tuottaa aikaisempaa paremman, terävämmän ja kirkkaamman kuvan sekä syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Tämä yhdistettynä IMAX®in digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen – tunteen kuin olisi itse mukana elokuvassa. IMAX®-salissa on myös jättimäinen valkokangas verrattuna muihin elokuvasaleihin - se ulottuu kirjaimellisesti lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Valkokangas on muotoiltu kaarevaksi, mikä tekee kuvasta todentuntuisen riippumatta siitä, missä katsoja istuu.

PYYDÄ TARJOUS KOKOUKSESTA

PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ

LUXE

Kahdessa Itiksen LUXE Premiumsalissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ansiosta. Jalkatilaa on runsaasti ja porrastus tarjoaa parhaat mahdolliset näkymät valkokankaalle. Jokaisessa penkissä on oma sivupöytä jonka myötä tarjoilujen nauttiminen on entistä miellyttävämpää näissä kotoisissa ja intiimeissä pikkusaleissa. Salit ovat 45 ja 65 paikkaisia.

TUTUSTU KOKOUSPAKETTEIHIN

PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ

 

 

Oscar's Bar

Elokuvanautintoa voi täydentää tarjoiluilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Palvelua arvostaville elokuvateatterista uuten konseptina meiltä löytyy tyylikäs Oscar’s Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää ennen tai jälkeen elokuvan sekä yritystilaisuuden aikana. Oscar's Bar on mainio tila aamiais-, lounas- ja illallistilaisuuksiin. Toisen kerroksen aulatiloihin mahtuu 800-hengen cocktailtilaisuus.

Catering

Tilaisuuksiemme ruokavalikoiman tuottaa Fazer Food & Co.
Lisätietoja: FINNKINO Yritysmyynti | [email protected]

HINNASTO