Finnkino B2B - Yritysliput - Finnkino

YRITYSLEFFALIPUT

Yritysleffalippu

Yritysleffaliput käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin Finnkinon teattereissa niiden voimassaoloaikana. Yritysleffaliput vaihdetaan näytöslippuihin joko teatterin kassalla tai verkkokaupassa.

Valittavana on perinteinen Yritysleffalippu tai Premium-yritysleffalippu. Premium-yritysleffalipulla pääsee Premium-salien näytöksiin ilman lisämaksua ja perinteisellä yritysleffalipulla pienellä lisämaksulla. (Premium salit: IMAX, ISENSE, Lounge, LUXE, Maxim ja VIP).

Oma tervehdysteksti lippuun

Yritysleffalippuun saat halutessasi painettua oman tervehdyksen. Tekstikentän pituus on kolme riviä ja 40 merkkiä per rivi.

Kuoret sisältyvät hintaan

Liput saa pakattua pieniin lippukuoriin jotka toimitamme tilauksen yhteydessä veloituksetta. Erillisestä maksusta pakkaamme paketit valmiiksi toivomasi lippumäärän mukaan.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Herkkulippu | Herkkuseteli

Leffaherkut täydentävät elokuvaelämystä!

Herkkulipulla saa 0,5 l hanajuoman ja 1,8 l popcornit Finnkinon herkkumyymälästä.

B2B-herkkusetelillä voi ostaa vapaavalinteisesti haluamiasi ruokia ja juomia, kuten makeisia, popcornia, tapaksia, viiniä ja kahvia, Finnkinon herkkumyymälöistä ja baareista. Saatavilla on 5 € ,10 € ja 15 € arvoisia herkkuseteleitä (alv. 0 %). B2B-herkkuseteleitä voi käyttää myös drinkkilippuina tilaisuuksissa. Tuotteet on voimassa 12 kk.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Sähköiset liput

Voit toimittaa tilaamasi Yritysleffaliput ja Herkkuliput kohderyhmillesi myös sähköisesti. Saat käyttöösi verkossa toimivan Yritysliput.fi-palvelun, jolla lähetät haluamallasi viestillä, kuvalla ja logolla täydennettyjä Yritysleffalippuja nopeasti ja vaivattomasti. 

LUE LISÄÄ YRITYSLIPPU.FI PALVELUSTA

TILAA LIPPUTUOTTEITA

 

 

 

HINNASTO

Toimitusehdot

Yritysleffalippujen ja Herkkulippujen minimikertatilausmäärä on 30 kpl / tuote. Lippujen voimassaoloaika on 12 kuukautta tilauspäivämäärästä eteenpäin. Tilausten käsittely- ja toimitusaika on: 1-2 arkipäivää. Vastaanotettuja lippuja ei voi palauttaa.

Toimitus- ja käsittelykulu postitse 20,00 € + alv 24% / lähetys.
Toimitus lähetillä (pääkaupunkiseutu) 30,00 € + alv 24% / lähetys.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Yritysmyyntitiimi palvelee

ma-to klo 9.00-16.00 numerossa 09-1311 9205

[email protected]

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT