Finnkino B2B - Oma elokuvanäytös - Finnkino

 

YRITYSNÄYTÖS

Näe ensi-iltaelokuvat ennakkoon!

Finnkinon elokuvateattereissa saa ensi-iltansa vuosittain yli 200 elokuvaa, joista valtaosa on mahdollisuus nähdä ennakkoon omassa yritysnäytöksessä. Palkitse työntekijöitäsi ja tarjoa ryhmällesi eksklusiivinen kokemus ja näe elokuva jo ennen varsinaista ensi-iltaa!

 

NÄITÄ LEFFOJA SUOSITTELEMME NYT

HINNASTO

TILAA UUTISKIRJEEMME

Enemmän kuin elokuvanäytös – tämän kaiken saat!

Oma presentaatio? Ryhmä koolla – haluatko jakaa heidän kanssaan jotain tärkeää? Ennen elokuvaa sinulla on mahdollisuus salissa omaan presentaatioon, max. 20 min. Käytössäsi on salin kokoustekniikka.

F-Host käytössäsi! F-Host eli kokousemäntä- tai isäntä on toivottamassa teidät tervetulleeksi ja opastaa tilaisuutenne käyntiin.

Kaikki valmiiksi katettuna! Tilaa esimerkiksi leffaherkut koko porukalle valmiiksi etukäteen ja ne odottavat sinua ja ryhmääsi salin ovella. Näin varmistat sujuvan kokemuksen – ilman odottelua tai jonottamista!

Vähän jotain extraa? Muut palvelumme ovat käytössäsi erillisen sopimuksen mukaan. Räätälöi siis tapahtumasta omalle ryhmällesi mieluinen, me autamme! Ota yhteyttä: [email protected]

Ikärajat

Ikärajat

Mitä tarkoittavat elokuvien ikäraja- ja sisältömerkinnät?

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset.

Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö.

Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.