Finnkino B2B - Oma elokuvanäytös - Finnkino

 

OMA ELOKUVANÄYTÖS

Oma elokuvanäytös - elämyksellisin tapa kerätä ryhmä kokoon

Voit järjestää teattereissamme omia elokuvanäytöksiä joihin voitte kutsua vieraaksi kohderyhmänne. Finnkinolla järjestät erilaiset yritystapahtumat turvallisesti ja sujuvasti. Turvallisuuteen kiinnitetään meillä erityistä huomiota jo tarjousvaiheessa, kun erilaisia yritystilaisuuksia aletaan suunnitella. Salien koot vaihtelevat 26-paikkaisesta 635-paikkaiseen ja ne myydään voimassaolevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Elokuva on toimiva ja mielekäs tapa saada toivomanne henkilöt tilaisuuksiin. Kuka voisi vastustaa elokuvan taikaa?

Vuosittain yli 200 elokuvaa saa ensi-iltansa Finnkinon elokuvateattereissa. Näistä kaikista voitte ostaa oman näytöksen. Osasta elokuvista on mahdollista saada myös oma ennakkonäytös jo ennen elokuvan ensi-iltaa.

Omia elokuvanäytöksiä voi järjestää maanantaista torstaihin klo 8.00-23.00 välillä sekä perjantaisin klo 8.00-17.30 välillä. Pyydä tarjous omasta näytöksestä alla olevalla lomakkeella.

 

ELOKUVASUOSITUKSIA

HINNASTO

TURVALLISUUS

Tilaa oma elokuvanäytös

Täytä tähän toiveesi ja teemme sinulle tarjouksen.

Arvioitu henkilömäärä

Parhaat leffaeväät

Yhteystietosi

Käsittelymaksu vahvistetuissa tilauksissa on 20,00 € / tilaus. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Oman elokuvanäytöksen sisältö

Ennen elokuvan alkua sinulla on mahdollisuus salissa omaan presentaatioon, max. 20 min. Käytössäsi on tällöin myös salin kokoustekniikka. Pieni alue salin edustalla on varattu käytönne esimerkiksi mainosständillenne, punaiselle matolle ja juhlaville köysille.

Etukäteen tilaamasi leffaherkut odottavat sinua salin ovella. Omiin näytöksiin voit tilata leffaherkkujen lisäksi Fazerin ruokatarjoiluja laadukkailla viineillä, kahvituksia, alkumaljat tai vaikkapa huurteiset oluet.

Oma elokuvanäytös veloitetaan valitsemanne salin paikkamäärän mukaan.

ELOKUVASUOSITUKSIA

TUTUSTU KOKOUSTEKNIIKKAAMME

LUE LISÄÄ TARJOILUISTA

HINNASTO

Premiumkonsepti

Kun haluat elokuvaelämyksestäsi astetta ylellisemmän, valintasi on Premiumsali. IMAX- ja ISENSE-saleissa nautit uniikista ja ylivertaisesta tekniikasta, LUXE-, Lounge- ja VIP-saleissa uppoudut muhkeisiin sohvatuoleihin ja Helsingin Art House -teatteri Maximissa astut 100-vuoden takaiseen glamourmaailmaan.

Tervetuloa nauttimaan!

TUTUSTU TEATTEREIHIMME

LUE LISÄÄ TARJOILUISTA

HINNASTO

Popparit, buffa tai suussa sulavat kakkukahvit

Omien näytösten yhteyteen voitte tilata laajasti erilaisia ruoka- ja juomatarjoiluja. Suosituin leffaherkku on popcorn ja virvoitujuoma -combo mutta myös ruokaisempia tarjoiluja voidaan tilaisuuden yhteyteen kattaa. Lounas ja cocktailbuffeteissa meillä tarjoilut laatii upea yhteistyökumppanimme Fazer Food & Co.

Myös kahvitukset pienellä makealla tai suolaisella kahvileivällä on suosittuja ja hieman juhlavammassa tilaisuudessa voitte kilistellä kuohuviineillä ennen elokuvan alkua. Uutena ilmiönä elokuvateatterikulttuurissa voitte tarjota tilaisuuden jossa ruokia ja juomia nautitaan samalla kun katsotaan elokuvaa.

Laita meille toiveesi tilaisuuden teemasta niin loihdimme teille siihen sopivat tarjoilut.

 
LUE LISÄÄ TARJOILUISTA

HINNASTO

Ikärajat

Ikärajat

Mitä tarkoittavat elokuvien ikäraja- ja sisältömerkinnät?

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset.

Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö.

Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.