Finnkino B2B - Oma elokuvanäytös - Finnkino

YRITYSNÄYTÖS


Näe ensi-iltaelokuvat ennakkoon!


Finnkinon elokuvateattereissa saa ensi-iltansa vuosittain yli 200 elokuvaa, jotka on mahdollista nähdä myös omassa yritysnäytöksessä. Osa elokuvista on myös mahdollista nähdä ennakkoon ennen ensi-iltaa! Elokuvien lisäksi yritysnäytöksiä on saatavilla nyt myös MET Oopperoista. Tarjoa työntekijöillesi tai asiakkaillesi eksklusiivinen kokemus ja kutsu heidät omaan yritysnäytökseen! 

Sivun alalaidassa olevalla laskurilla voit laskea kustannukset yritysnäytöksellesi ja ottaa meihin yhteyttä.

 

TULEVIA ENSI-ILTOJA 

 

Enemmän kuin elokuvanäytös 

  • Ennen elokuvaa on mahdollisuus oman presentatioon pitämiseen hyödyntäen salin kokoustekniikkaa. Kesto max. 20 min. 
  • Tilaisuudessa paikan päällä apunanne toimii F-Host eli kokousemäntä- tai isäntä, joka toivottaa teidät tervetulleeksi ja opastaa tilaisuutenne käyntiin.
  • Elokuvaelämyksen täydentää tietenkin leffaherkut: tilaa valitsemasi herkut etukäteen niin laitamme ne tarjolle salin oville josta vieraasi saavat otettua ne vaivatta. 
  • Tilaisuuksia on mahdollisuus räätälöidä tarpeen mukaan, joten kysythän meiltä lisätietoja tai apua tilaisuuden suunnitteluun!

 

Ikärajat

Elokuvien ikäraja- ja sisältömerkinnät

Huomioithan ikärajat kutsuessasi sidosryhmäsi elokuviin!

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.  

Ikärajoista K7, K12 ja K16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseenvarauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi.

Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.