Tulevia elokuvia - Finnkino

 

Alla ohjelmiston tärpit, kurkkaa alustava listanäkymä tulevista leffoista

 

OHJELMISTO LISTANA TÄSTÄ

Järjestä elokuvalista
Seikkailu | MULAN

MULAN

Ohjaaja Niki Caro
Pääosissa Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An sekä Gong Li ja Jet Li
Ensi-ilta 01.01.0001
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kiitetty ohjaaja Niki Caro tuo valkokankaalle legendaarisen kiinalaissoturin eeppisen tarinan Disneyn elokuvassa Mulan, jossa urhea nuori nainen vaarantaa henkensä rakkaudesta perhettään ja maataan kohtaan ja nousee samalla yhdeksi Kiinan kaikkien aikojen suurimmista sotureista.

Kun Kiinan keisari antaa määräyksen, että jokaisesta perheestä on luovutettava yksi mies keisarilliseen armeijaan puolustamaan maata pohjoisesta tulevalta hyökkäykseltä, Hua Mulan, kunnioitetun soturin vanhin tytär, astuu sairaan isänsä tilalle. Hän naamioituu mieheksi nimeltä Hua Jun ja joutuu moniin koettelemuksiin, joista selviytyäkseen hänen tulee valjastaa sisäinen voimansa ja ottaa käyttöön kaikki piilevät kykynsä. Alkaa eeppinen matka, joka tekee hänestä arvostetun soturin ja lopulta häntä kunnioittaa koko valtakunta... sekä hänen ylpeä isänsä. Elokuvan Mulan pääosissa nähdään palkittu kansainvälinen näyttelijäkaarti, johon kuuluvat muiden muassa seuraavat nimet: Yifei Liu on Mulan; Donnie Yen on komentaja Tung; Jason Scott Lee on Böri Khan; Yoson An on Cheng Honghui; sekä Gong Li on Xianniang ja Jet Li on keisari. Elokuvan on ohjannut Niki Caro, runoelmaan "Mulanin balladi" perustuvasta käsikirjoituksesta vastaavat Rick Jaffa & Amanda Silver ja Elizabeth Martin & Lauren Hynek.

Toiminta | 007 NO TIME TO DIE

007 NO TIME TO DIE

Ohjaaja Cary Joji Fukunaga
Pääosissa Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes
Ensi-ilta 01.01.0001
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

HUOM Ensi-iltapäivä alustava.

Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

Jännitys, Kauhu | A Quiet Place part II

A Quiet Place part II

Ensi-ilta 01.01.0001
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Oman turvapaikkansa tuhouduttua Abbottin perheen (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) on kohdattava ulkomaailman vaarat ja jatkettava selviytymistaisteluaan täydellisessä hiljaisuudessa. Suunnatessaan pakon edessä kohti tuntematonta he huomaavat, että äänen perusteella metsästävät hirviöt eivät ole ainoa uhka hiekkaisen polun tuolla puolen.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Trolls: World Tour

Trolls: World Tour

Ensi-ilta 01.01.0001
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

DreamWorks Animationin animaatio vuodelta 2016 saa jatkoa, kun Trolls: Maailmankiertue saapuu elokuvateattereihin. Seikkailussa, joka vie heidät oman maailmansa ääriin, Poppylle ja Risulle selviää, että trollien suku on laajempi kuin he arvaavatkaan. Trollien lajit ovat levittäytyneet kuuteen trollimaahan, ja kukin heimo on omistautunut omalle musiikin lajilleen, joihin kuuluvat funk, kantri, tekno, klassinen, pop ja rock. Trollien maailma muuttuu siis avarammaksi ja paljon äänekkäämmäksi!

Jännitys, Seikkailu, Toiminta | Fast & Furious 9

Fast & Furious 9

Ensi-ilta 01.01.0001
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kaasu pohjaan. Yhdeksäs osa. Joka kerta entistä isompana!!

Draama | JUST MERCY

JUST MERCY

Ohjaaja Destin Daniel Cretton
Pääosissa Brie Larson, Jamie Foxx, Michael B. Jordan
Ensi-ilta 24.01.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Väkevä ja ajatuksia herättävä tosipohjainen tarina “Just Mercy” kertoo siitä, miten nuori lakimies  Bryan Stevenson (Jordan) ryhtyy historialliseen taisteluun oikeuden puolesta. Harvardin yliopistosta valmistuttuaan Bryanilla on runsaasti houkuttelevia uravaihtoehtoja, mutta niiden sijaan hän suuntaa Alabamaan puolustamaan väärin perustein tuomittuja ja niitä, joilla ei ole ollut varaa kunnolliseen asianajajaan. Siinä työssä häntä tukee paikallinen avustaja Eva Ansley (Larson). Yksi hänen ensimmäisistä ja kiistellyimmistä jutuistaan on Walter McMillianin (Foxx) tapaus. Tämä on tuomittu vuonna 1987 kuolemaan runsaasti huomiota herättäneestä 18-vuotiaan tytön murhasta - vaikka todisteet hänen syyttömyydestään olivat painavat ja jutun ainoana todistajana oli rikollinen, jolla oli hyvä syy valehdella. Vuosien työn aikana Bryan sekaantuu juridisen ja poliittisen kähminnän vyyhtiin ja kohtaa lisäksi avointa ja häikäilemätöntä rasisimia puolustaessaan Walteria ja muita tämän kohtalotovereita, vaikka todennäköisyydet - ja järjestelmä - ovat pahasti heitä vastaan.

Komedia | SE MIELETÖN REMPPA

SE MIELETÖN REMPPA

Ohjaaja Taneli Mustonen
Pääosissa Sami Hedberg, Kiti Kokkonen, Hannu-Pekka Björkman, Kari Ketonen
Ensi-ilta 19.02.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hillitön Se mieletön remppa -komedia kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän?


Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous 1 ja 2 -komedioiden ohjaaja Taneli Mustonen ja se on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotanto. Se mieletön remppa nähdään elokuvateattereissa 19. helmikuuta alkaen.

Animaatio | SONIC THE HEDGEHOG

SONIC THE HEDGEHOG

Ohjaaja Jeff Fowler
Pääosissa Jim Carrey, James Marsden, Neil McDonough
Ensi-ilta 28.02.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Segan menestyspelisarjaan perustuva Sonic The Movie tuo maailman nopeimman siilin elokuvateattereihin! Ensimmäisessä live-action-seikkailussaan Sonic saapuu uudelle kotiplaneetalleen Maahan. Uuden ystävänsä Tomin (James Marsden) kanssa Sonicin on pelastettava maailma ilkeämielisen neron Dr. Robotnikin (Jim Carrey) valloitusyrityksiltä.

Kauhu | THE INVISIBLE MAN

THE INVISIBLE MAN

Ohjaaja Leigh Whannell
Pääosissa Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen
Ensi-ilta 28.02.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Se mitä et näe, voi satuttaa sinua. Emmy-voittaja Elisabeth Moss (UsThe Handmaid’s Tale) tähdittää kylmäävää modernia versiota Universalin klassisen hirviöhahmogallerian tarinasta.

Cecilia Kass (Moss) on irtautumassa suhteesta väkivaltaiseen ja kontrolloivaan mieheen. Hänen sisarensa, ystävänsä ja teini-ikäinen tyttärensä auttavat häntä pakenemaan keskellä yötä ja piiloutumaan.

Kun entinen miesystävä yllättäen kuolee oman käden kautta ja jättää tälle mittavan perinnön, Cecilia epäilee huijausta. Oudot yhteensattumat muuttuvat pian hengenvaarallisiksi ja pian hänen läheisensä ovat uhattuna. Cecilian mielenterveys alkaa rakoilla, kun hän yrittää epätoivoisesti todistaa, että hänen kannollaan on joku, jota kukaan ei näe.

Animaatio, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Onward

Onward

Ensi-ilta 06.03.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Disney/Pixarin Eteenpäin sijoittuu nykyaikaiseen fantasiamaailmaan, jossa kaksi haltijaveljestä aloittaa ihmeellisen etsintäretken selvittääkseen onko maailmassa vielä jäljellä hitunen taikuutta. Veljeksille antavat äänensä Chris Pratt ja Tom Holland.

Jännitys, Toiminta | Black Widow

Black Widow

Ensi-ilta 29.04.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Scarlett Johansson reprises her role as Natasha/Black Widow in Marvel Studios’ action-packed spy thriller “Black Widow”—the first film in Phase Four of the Marvel Cinematic Universe. Florence Pugh stars as Yelena, David Harbour as Alexei aka The Red Guardian and Rachel Weisz as Melina.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Paavo Pesusieni vapaalla jalalla

Paavo Pesusieni vapaalla jalalla

Ensi-ilta 05.06.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 
Toiminta |

Ohjaaja Patty Jenkins
Pääosissa Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig
Ensi-ilta 05.06.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

DC Comicsin meno jatkuu kovana, Wonder Woman 1984 näyttää mahtavalta ja jatkaa naispääosan esittäjien ja naisohjaajien marssia myös supersankarielokuvien parissa.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Kätyrit: Grun tarina

Kätyrit: Grun tarina

Ensi-ilta 03.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kesän ylivoimaisesti isoin perheleffa on sukua legendaarisille Minions-seikkailuille.

Toiminta | Free Guy

Free Guy

Ohjaaja Shawn Levy
Pääosissa Ryan Reynolds, Taika Waititi
Ensi-ilta 03.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Free Guy ei ole mikään ihan tyypillinen supersankarileffa. Kunnon kesäleffa!

Toiminta | TOP GUN: MAVERICK

TOP GUN: MAVERICK

Ohjaaja Joseph Kosinski
Pääosissa Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris
Ensi-ilta 17.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Tom Cruisen tähdittämä Top Gun: Maverick tulossa elokuvateattereihin 2020.

Fantasia, Seikkailu |

Ohjaaja Christopher Nolan
Pääosissa
Ensi-ilta 17.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Aika käy vähiin. Christopher Nolanin elokuva. #TENET – Tulossa elokuvateattereihin

Seikkailu | Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Ohjaaja Jason Reitman
Pääosissa Paul Rudd, Sigourney Weawer, Bill Murray
Ensi-ilta 17.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

WHO YOU GONNA CALL???

Seikkailu | Jungle Cruise

Jungle Cruise

Ensi-ilta 24.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuvateattereissa 24.7.2020

Komedia, Perhe-elokuvat | Petteri Kaniini: Kani Karkuteillä

Petteri Kaniini: Kani Karkuteillä

Ensi-ilta 07.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 
Animaatio, Perhe-elokuvat | Soul

Soul

Ensi-ilta 28.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Oletko koskaan miettinyt mistä intohimosi, unelmasi ja kiinnostuksesi kumpuavat? Mikä tekee sinusta… SINUT? Vuonna 2020 Disney/Pixar vie sinut matkalle New York Cityn kaduilta kosmisiin ulottuvuuksiin etsiessään vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin.

Kotimainen | Seurapeli

Seurapeli

Ensi-ilta 04.09.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä – aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti. Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.