Tulevia elokuvia - Finnkino

Finnkino B2B tulevaa ohjelmistoa

Järjestä elokuvalista
Näytä kaikki elokuvat Aakkosjärjestys Ensi-ilta
Perhe-elokuvat, Seikkailu | Petteri Kaniini: kani karkuteillä (Peter Rabbit 2)

Petteri Kaniini: kani karkuteillä (Peter Rabbit 2)

Ohjaaja Will Gluck
Pääosissa Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo
Ensi-ilta 04.06.2021
Kesto 94
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Petteri Kaniini, kujeileva ja seikkailuja rakastava sankari palaa uudessa elokuvassa Petteri Kaniini: Kani karkuteillä. Bea, Thomas ja kanit muodostavat ihanan eriskummallisen perheen, jossa Petteri yrityksestään huolimatta ei pääse vekkulimaisesta maineestaan eroon. Päätyessään seikkailuillaan puutarhan ulkopuolelle Petteri löytää itsensä maailmasta, jossa kujeilua arvostetaan. Kuitenkin hänen perheensä joutuessa vaaraan etsiessään häntä Petterin on päätettävä, millainen kani hän haluaa olla.

Draama | Ammonite

Ammonite

Ohjaaja Francis Lee
Pääosissa Kate Winslet, Saoirse Ronan, Gemma Jones
Ensi-ilta 04.06.2021
Kesto 117
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Mary Anning (Kate Winslet) on ansioitunut, mutta vaille arvostusta jäänyt fossiilien keräilijä 1800-luvun Englannin etelärannikolla. Hän on jo tehnyt uransa suurimmat löydöt ja keskittyy keräilemään turisteille elättääkseen itsensä ja sairaan äitinsä. Kun varakas vierailija haluaa vaimonsa Charlotte Murchisonin (Saoirse Ronan) Maryn oppiin, ei hänellä ole varaa kieltäytyä. Ylpeä ja työnsä vakavasti ottava Mary ottaa aluksi yhteen uuden oppilaansa kanssa, mutta täysin erilaisista lähtökohdista olevien naisten välille syntyy ennen pitkää vahva side.

Draama | In The Heights

In The Heights

Ohjaaja Jon M. Chu
Pääosissa Lin-Manuel Miranda, Stephanie Beatriz, Jimmy Smits
Ensi-ilta 11.06.2021
Kesto 143
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Hamilton-musikaalin luoja ja Crazy Rich Asians -elokuvan ohjaaja tarjoavat kesän elokuvaelämyksen “In the Heights”, missä kadut on tehty musiikista ja pienistä unelmista tulee suuria…

Valot Washington Heightsin yllä… Kahvin tuoksu leijailee ilmassa 181st Streetin metroaseman luona, missä erilaiset unelmat luovat tämän elämää sykkivän tiiviin yhteisön. Kaiken keskiössä on sympaattinen ja vetovoimainen lähikaupan pitäjä Usnavi, joka säästää jokaisen ylijäävän pennin toivoessaan, kuvitellessaan ja laulaessaan paremmasta elämästä.

Jännitys, Kauhu | Hiljainen paikka osa 2

Hiljainen paikka osa 2

Ohjaaja John Krasinski
Pääosissa Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe
Ensi-ilta 11.06.2021
Kesto 97
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Vuonna 2018 ensi-iltansa saaneen menestyksekkään kauhuelokuvan jatko-osa. Oman turvapaikkansa tuhouduttua Abbottin perheen (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) on kohdattava ulkomaailman vaarat ja jatkettava selviytymistaisteluaan täydellisessä hiljaisuudessa.

Kauhu | Spiral: From The Legacy Of Saw

Spiral: From The Legacy Of Saw

Ohjaaja Darren Lynn Bousman
Pääosissa Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols, Samuel L. Jackson
Ensi-ilta 18.06.2021
Kesto 93
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Uusi luku Saw-elokuvasarjassa saa karmivan lähtölaukauksen, kun sadistinen sarjamurhaaja alkaa jakaa tuomioitaan sekä toteuttaa kieroutunutta näkemystään oikeudesta. Arvostettu veteraanipoliisi (Samuel L. Jackson), ylimielinen Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) sekä hänen kokematon etsiväparinsa (Max Minghella) johtavat murhatutkimuksia, jotka pelottavasti muistuttavat heitä kaupungin synkästä menneisyydestä. Tutkimusten edetessä Zeke huomaa ajautuneensa itse keskelle sarjamurhaajan sairaalloista peliä.

Jännitys, Seikkailu, Toiminta | Fast & Furious 9

Fast & Furious 9

Ohjaaja Justin Lin
Pääosissa Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Helen Mirren, Tyrese Gibson
Ensi-ilta 30.06.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Voit ajaa kuinka kovaa tahansa, mutta kukaan ei voi paeta menneisyyttään.

Dom Toretto (Vin Diesel) on vetäytynyt viettämään rauhallista kotielämää Lettyn ja poikansa Brianin kanssa. He kuitenkin tietävät, että vaikka taivaanranta näyttää seesteiseltä, sen takana heitä uhkaa aina vaara. Tällä kertaa Domin on kohdattava omat menneisyyden syntinsä pelastaakseen rakkaimpansa. Tuttu jengi palaa jälleen yhteen pysäyttääkseen koko maailma kohtaloa uhkaavan juonen, jonka takana on nerokkain salamurhaaja ja taitavin kuski, jonka he ovat koskaan kohdanneet - mies, joka sattuu olemaan myös Domin hylkiö-veli Jakob (John Cena).

Animaatio, Perhe-elokuvat | Croodit: Uusi aika

Croodit: Uusi aika

Ohjaaja Joel Crawford
Pääosissa
Ensi-ilta 02.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Croodit palaavat valkokankaalle uudessa seikkailussa. Nyt he kohtaavat jotain, mikä mullistaa lauman elämän: toisen perheen.

Draama | The United States vs. Billie Holiday

The United States vs. Billie Holiday

Ohjaaja Lee Daniels
Pääosissa Andra Day, Trevante Rhodes, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne, Tyler Williams
Ensi-ilta 02.07.2021
Kesto 130
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Legendaarinen Billie Holiday (Golden Globen roolistaan voittanut laulaja Andra Day) on yksi kaikkien aikojen suurimmista jazz-muusikoista, jota fanit ympäri maailmaa rakastavat. Kansalaisoikeustaistelun repiessä yhteiskuntaa syrjintään ja viharikoksiin pelottomasti kantaa ottava Holiday halutaan hiljentää hinnalla millä hyvänsä. Keinot löytyvät hänen pahimmasta heikkoudestaan.

Jännitys, Toiminta | Black Widow

Black Widow

Ensi-ilta 09.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Marvel Studiosin toiminnantäyteisessä vakoojatrillerissä Black Widow Natasha Romanoff alias Black Widow joutuu tekemään tiliä elämänsä hämäristä hetkistä, kun hänen menneisyyteensä liittyvä vaarallinen salaliitto tulee ilmi. Natasha saa peräänsä vastustamattoman voiman, joka on päättänyt vakaasti nujertaa hänet, mikä pakottaa hänet kohtaamaan aiemman uransa vakoojana sekä paikkaamaan rikkonaisia välejä, jotka hän jätti taakseen kauan ennen kuin liittyi Avengersiin.

Scarlett Johansson palaa Natashan/Black Widow'n rooliin, Florence Pugh on Yelena, David Harbour on Alexei/Red Guardian ja Rachel Weisz on Melina. Elokuvan on ohjannut Cate Shortland ja tuottanut Kevin Feige.

Kotimainen, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Pertsa ja Kilu

Pertsa ja Kilu

Ohjaaja Taavi Vartia
Pääosissa Olavi Kiiski, Oskari Mustikkaniemi, Mimosa Willamo, Elias Westerberg, Hannes Suominen, Veeti Kallio
Ensi-ilta 14.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Kotkan pankki ryöstetään ja samoihin aikoihin katoaa arvokas huvijahti. Kun ryöstäjä yrittää päästä Tukholmaan tyttöystävänsä kanssa, joutuu hänen ohjastamansa huvijahti myrskyyn ja ajautuu karille. Ryöstösaalis painuu pohjaan jahdin mukana.

Paikalle osuu kaksi poikaa, Pertsa ja Kilu, jotka pelastavat pariskunnan merestä. Totuus alkaa valjeta pojille vasta heidän kuullessaan ryöstöuutisesta. He ovat tietämättään pelastaneet pankkirosvon. Alkaa vauhdikas ja jännittävä kilpajuoksu, kun Pertsa ja Kilu yrittävät etsiä uponneen huvijahdin, ja samaan aikaan pankkirosvo yrittää päästä nostamaan saaliin meren pohjasta. Myös poliisi jäljittää roistoa ja huvijahtia, joten kamppailu aikaa vastaan on käsin kosketeltava. Varsinkin Pertsalle jahdin löytämisestä tulee elämäntehtävä – perhe on taloudellisesti ahtailla ja muutto Imatralle edessä, mutta pankkiryöstöön liittyvistä vihjeistä ja huvijahdista luvattu palkkio voisivat olla ratkaisu kaikkeen.

Komedia | Space Jam: Uusi legenda

Space Jam: Uusi legenda

Ohjaaja Malcolm D. Lee
Pääosissa LeBron James, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba
Ensi-ilta 16.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

NBA tähti LeBron James yhdistää voimansa Väiski Vemmelsäären ja muiden Looney Tunes jengiläisten kanssa tässä pitkään odotetussa jatko-osassa.

Draama, Fantasia | Chaos Walking

Chaos Walking

Ohjaaja Doug Liman
Pääosissa Tom Holland, Daisy Ridley sekä Mads Mikkelsen
Ensi-ilta 16.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Menestyksekkääseen kirjasarjaan perustuva Chaos Walking on dystopiaelokuva, jonka pääosissa nähdään Tom Holland, Daisy Ridley sekä Mads Mikkelsen.

Draama | Supernova

Supernova

Ohjaaja Harry Macqueen
Pääosissa Colin Firth, Stanley Tucci, Sarah Woodward, John Roberts
Ensi-ilta 16.07.2021
Kesto 94
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Colin Firth ja Stanley Tucci näyttelevät Samia ja Tuskeria, jotka kiertävät vanhalla asuntoautolla Englannin syksyistä maaseutua. He vierailevat sukulaisten ja ystävien luona sekä käyvät muistelemassa tärkeitä paikkoja. Sam ja Tusker ovat olleet yhdessä 20 vuotta, mutta Tuskerin varhainen dementia on mullistanut heidän elämänsä. Välillä terävästi ajatteleva, välillä omiin maailmoihinsa unohtuva Tusker pelkää, että hänet muistetaan viimeisistä vuosistaan eikä siitä, millainen hän oli aikoinaan. Tässä tilanteessa heille tärkeintä ovat viimeiset yhteiset hetket, ennen kuin Tusker katoaa kokonaan maailmaan, josta Sam ei häntä enää tavoita. Kun salaiset suunnitelmat paljastuvat matkan aikana, Sam ja Tusker tajuavat, että he ovat vain yrittäneet säästää toisensa tuskalta. Lopulta he joutuvat kohtaamaan perimmäisen kysymyksen siitä, mitä toisen ihmisen rakastaminen todella merkitsee.

Komedia, Toiminta | Hitman's Wife's Bodyguard

Hitman's Wife's Bodyguard

Ohjaaja Patrick Hughes
Pääosissa Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Antonio Banderas
Ensi-ilta 16.07.2021
Kesto 100
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Maailman oudoin ja tappavin parivaljakko – henkivartija Michael Bryce (Ryan Reynolds) ja palkkamurhaaja Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – ovat palanneet uuteen hengenvaaralliseen tehtävään. Edelleen ilman lisenssiä ja valvonnan alaisena olevan Brycen on pakko auttaa Dariuksen entistä epävakaampaa vaimoa, Sonia Kincaidia (Salma Hayek). Kolmikko sekaantuu maailmanlaajuiseen salaliittoon ja huomaa pian, että he ovat ainoat, jotka seisovat Euroopan ja kostonhimoisen hullun (Antonio Banderas) välillä. Mukana kaaoksessa legendaarinen Morgan Freeman.

Jännitys | Old

Old

Ohjaaja M. Night Shyamalan
Pääosissa Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell
Ensi-ilta 21.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Visionäärinen elokuvantekijä M. Night Shyamalan esittää hyytävän trillerin tropiikissa lomailevasta perheestä, joka huomaa kauhukseen, että syrjäinen ranta, jolla he ovat viettäneet muutaman tunnin rentoutuen, saa heidät ikääntymään nopeasti, jolloin kokonainen ihmiselämä mahtuu yhteen ainokaiseen päivään.

Elokuvan kansainväliseen tähtikaartiin kuuluvat muun muassa Golden Globe –voittaja Gael García Bernal (Amazonin Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (Amazonin Oraakkelin kirja), Ken Leung (Star Wars: Episode VII—The Force Awakens), Nikki Amuka-Bird (Nouseva Jupiter), Abbey Lee (HBO:n Lovecraft Country), Aaron Pierre (Syfyn Krypton), Alex Wolff (Hereditary – pahan perintö), Embeth Davidtz (The Girl with the Dragon Tattoo), Eliza Scanlen (Pikku naisia), Emun Elliott (Star Wars: Episode VII—The Force Awakens), Kathleen Chalfant (Showtimen The Affair) ja Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).

Animaatio, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Spirit - Kesyttämätön (Spirit - Untamed)

Spirit - Kesyttämätön (Spirit - Untamed)

Ohjaaja Elaine Bogan
Pääosissa
Ensi-ilta 21.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

DreamWorks Animationin uusi elokuva Spirit - Kesyttämätön kertoo omaa paikkaansa etsivästä tytöstä, joka löytää sukulaissielunsa kohdatessaan villihevosen.

Lucky Prescott (artisti VIIVI ensimmäisessä dubbausroolissaan) ei koskaan oppinut tuntemaan edesmennyttä äitiään Milagro Navarroa, joka oli peloton taitoratsastaja rajaseudulla Miraderon pikkukaupungissa.

Lucky on tullut äitiinsä, sillä hänkään ei pidä säännöistä ja rajoituksista. Se aiheuttaa harmaita hiuksia Cora-tädille, joka yrittää parhaansa mukaan kasvattaa tyttöä suurkaupungissa. Kun Lucky joutuu jälleen kerran pulaan, Cora päättää, että edessä on muutto Luckyn Jim-isän luo Miraderoon.

Unelias pikkukaupunki ei alkuun tee vaikutusta Luckyyn. Hän tulee kuitenkin toisiin ajatuksiin, kun hän kohtaa Spiritin, omapäisen mustangin, ja tutustuu kahteen paikalliseen ratsastajaan, Abigailiin ja Pru’un.

Kun sydämetön hevosten kasvattaja aikoo vangita Spiritin lauman ja myydä hevoset raskaaseen työhön, Lucky lähtee uusien ystäviensä kanssa pelastamaan eläintä, joka on antanut hänen elämälleen merkityksen. Spiritin avulla Lucky on löytänyt yhteyden äitiinsä ja meksikolaiseen kulttuuriperintöönsä.

Komedia, Kotimainen | Luokkakokous 3 - sinkkuristeily

Luokkakokous 3 - sinkkuristeily

Ohjaaja Renny Harlin
Pääosissa Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa
Ensi-ilta 28.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi. 

Elokuva on jatkoa Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -menestyselokuville.

Seikkailu | Jungle Cruise

Jungle Cruise

Ohjaaja Jaume Collet-Serra
Pääosissa Edgar Ramírez, Dwayne Johnson, Emily Blunt
Ensi-ilta 28.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuva perustuu Disneyland huvipuiston laitteeseen, jossa vene vie ryhmän matkalaisia viidakon läpi. Vaarallisten eläinten ja matelijoiden lisäksi yliluonnolliset tapahtumat tuovat ryhmän matkalle jännitystä.

Animaatio, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Maija Mehiläinen ja kultainen aarre

Maija Mehiläinen ja kultainen aarre

Ohjaaja Noel Cleary
Pääosissa
Ensi-ilta 06.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Maailman ihanin mehiläinen palaa valkokankaalle!

Kun suurisydäminen pieni mehiläinen Maija ja hänen paras ystävänsä Ville pelastavat muurahaisprinsessan, he löytävät itsensä keskeltä eeppistä ötökkätaistelua, joka vie heidät uusiin outoihin maailmoihin – ja elämänsä ihmeellisimpään seikkailuun.

Fantasia, Komedia, Toiminta | The Suicide Squad: Suicide Mission

The Suicide Squad: Suicide Mission

Ohjaaja James Gunn
Pääosissa Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idirs Elba, Michael Rooker, Taika Waititi, Sylvester Stallone, Viola Davis
Ensi-ilta 06.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuva on jatko-osa vuonna 2016 ensi-iltansa saaneelle Suicide Squadille.

Draama | Kuriiri (The Courier)

Kuriiri (The Courier)

Ohjaaja Dominic Cooke
Pääosissa Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley, Merab Ninidze, Angus Wright
Ensi-ilta 06.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Tositapahtumiin perustuva vakoilutrilleri kertoo brittiläisestä Greville Wynnestä (Benedict Cumberbatch), vaatimattomasta ja tavallisesta liikemiehestä, joka värvättiin avainrooliin yhdessä historian kriittisimmistä kansainvälisistä konflikteista. MI6:n pyynnöstä ja CIA:n agentin (Rachel Brosnahan) ehdotuksesta Wynne solmii salaisen ja äärimmäisen vaarallisen yhteyden neuvostoupseeri Oleg Penkovskiin (Merab Ninidze), tavoitteenaan välittää tärkeitä tietoja kiristyvästä ydinasevarustelusta ja Kuuban kriisin ratkaisun avaimista. Raskaan salaisuuden kantaminen saa puolison (Jessie Buckley) epäilemään miehensä rehellisyyttä ja lopulta asettaa Wynnen hengenvaaraan.  

Komedia, Kotimainen | Peruna

Peruna

Ohjaaja Pekko Pesonen
Pääosissa Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.
Ensi-ilta 13.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Peruna on elokuva startup-yrittäjästä, joka yrittää lanseerata perunaa Suomeen 1600-luvulla, aikana jolloin kansa syö naurista.

Elokuvan rooleissa nähdään sekä tuttuja kotimaisia näyttelijöitä että uusia nousevia nimiä: Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.

Peruna on aikoinaan käynyt melkoisen kilpailun ennen kuin siitä on tullut suomalaisten ruokapöytien perusruoka. Nyt sillä on jopa omat perunamarkkinat ja siitä on tehty myös kirja.

Perunan ohjaa Joona Tena (Roba, Syke, Supermarsu, FC Venus) ja sen on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit, Jättiläinen). Elokuvan tuottavat Yellow Film & TV:lle Marko Talli ja Olli Haikka.

Toiminta | Free Guy

Free Guy

Ohjaaja Shawn Levy
Pääosissa Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Taika Waititi
Ensi-ilta 13.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuvassa pankkivirkailija (Ryan Reynolds) tajuaa elävänsä läpi elämäänsä hahmona videopelissä.

Draama | Isä (The Father)

Isä (The Father)

Ohjaaja Florian Zeller
Pääosissa Anthony Hopkins, Olivia Colman, Rufus Sewell, Imogen Poots, Mark Gatiss, Olivia Williams
Ensi-ilta 13.08.2021
Kesto 97
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Anthony (Oscar-voittaja Anthony Hopkins) on oikukas ja tavattoman itsenäinen 81-vuotias Lontoossa asuva mies. Anthony ei lainkaan kaihda näyttää kerta toisensa jälkeen ovea hoitajille, joita hänen tyttärensä Anne (Oscar-voittaja Olivia Colman) palkkaa ikääntyvän isänsä avuksi. Kun Anne joutuu muuttamaan Pariisiin, on avuntarve akuutti, mutta kuinka saada itsepäinen isä hyväksymään tilanne? Kun Anthony yrittää ymmärtää mitä kaikkea hänen ympärillään tapahtuu, hän ajautuu epäilemään läheisiään, omaa muistiaan ja sitä mistä pala palalta murenevassa arjessa onkaan kyse. Tytär Anne puolestaan kamppailee lujasti yrittäessään tehdä oikeita valintoja.
Koskettava ja intiimi draamaelokuva ISÄ (The Father) on näyttelijätyön juhlaa. Elokuva perustuu samannimiseen, palkittuun näytelmään, joka sekin on elokuvan ohjanneen ja käsikirjoittaneen Florian Zellerin käsialaa. Elokuvan musiikista vastaa mestarillinen Ludovico Einaudi.

ISÄ palkittiin OSCARILLA PARHAAN MIESPÄÄOSAN (Anthony Hopkins) ja PARHAAN SOVITETUN KÄSIKIRJOITUKSEN (Florian Zeller, Christopher Hampton) kategorioissa. Kaikkinaan kuusi OSCAR-ehdokkuutta saanut ISÄ palkittiin myös kahdella BAFTAlla ja se on voittanut palkintoja lukuisilla festivaaleilla.

Draama | Respect

Respect

Ohjaaja Liesl Tommy
Pääosissa Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess
Ensi-ilta 13.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Following the rise of Aretha Franklin’s career from a child singing in her father’s church’s choir to her international superstardom, RESPECT is the remarkable true story of the music icon’s journey to find her voice.

Kotimainen, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Sihja - Kapinaa ilmassa

Sihja - Kapinaa ilmassa

Ohjaaja Marja Pyykkö
Pääosissa Elina Patrakka, Justus Hentula, Eero Ritala, Elena Leeve, Elmer Bäck ja Pirjo Lonka
Ensi-ilta 20.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuva kiltin pojan ja omintakeisen keijun ystävyydestä.

Alfred (Justus Hentula) on yksinäinen kaupunkilaispoika, joka rakastaa perhosia. Kesäloman jälkeen kaupungissa Alfred löytää auton takakontista keijun, joka on takkutukkainen, suttuinen ja Alfredin mielestä ihana. Hän on Sihja Pönttöhiittinen (Elina Patrakka). Sihja on huonosti käyttäytyvä, mutta valloittava keiju, jonka kanssa Alfred uskaltautuu lentämään. Alfredin vanhemmat Riia (Elena Leeve) ja Eerik (Elmer Bäck) ihmettelevät tytön tapoja, mutta iloitsevat, että pojalla on kerrankin ystävä.
Isä-Eerik on töissä Lisbeth Lukinmaan (Pirjo Lonka) johtamalla lannoitetehtaalla, jolla on mennyt huonosti. Perheen naapuri Perttu Nikkinen (Eero Ritala) kehittää uutta Mirakulaus-lannoitetta, joka näivettää samalla rikkaruohot. Siitä toivotaan tehtaan pelastusta.

Sihja ja Alfred tempautuvat seikkailuun selvittäessään, miksi kaupungin kaduilta alkaa löytyä kuolleita lintuja. Kekseliäällä toiminnalla ja keijuvoimien siivittäminä lapset onnistuvat estämään ympäristökatastrofin. 

Animaatio, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Hotelli Transylvania: Monsterimania

Hotelli Transylvania: Monsterimania

Ohjaaja Derek Drymon ja Jennifer Kluska
Pääosissa
Ensi-ilta 27.08.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Drakun poppoo on täällä taas - mutta nyt aivan uudenlaisissa kuvioissa elokuvassa Hotel Transylvania: Monsterimania. Lähde jälleen suosikkihirviöidesi matkaan upouudessa seikkailussa, jossa Dracula joutuu toistaiseksi hirmuisimman haasteen eteen. Kun Van Helsingin arvoituksellinen keksintö "Monsterisaatiosäde" panee kaiken mullin mallin, Draku ja hänen monsteriystävänsä muuttuvat ihmisiksi ja Johnnystä tulee hirviö! Uusissa, epämukavissa olomuodoissaan Draculan, joka on menettänyt taikavoimansa, ja riemukkaan Johnnyn, joka nauttii täysillä monsteriudestaan, tulee yhdistää voimansa ja kiiruhtaa maapallon halki löytääkseen vastalääkkeen, ennen kuin on liian myöhäistä - ja ennen kuin he ajavat toisensa sekopäisyyden partaalle. Apunaan Mavis ja hirveän ihmismäinen monsterijengi kaksikko yrittää kuumeisesti löytää keinon palauttaa koko porukan ennalleen, ennen kuin muodonmuutos jää pysyväksi.

Draama, Komedia, Kotimainen | 70 on vain numero

70 on vain numero

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa
Pääosissa Hannele Lauri, Mikko Nousiainen, Marja Packalén, Misa Palander
Ensi-ilta 27.08.2021
Kesto 102
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella (Misa Palander) on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.

Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.

Seikkailu, Toiminta | Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Ohjaaja Destin Daniel Cretton
Pääosissa Simu Liu, Awkwafina, Fala Chen
Ensi-ilta 03.09.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings on vuonna 2021 ensi-iltansa saava Marvel Comicsin sarjakuvahahmoon Shang-Chi perustuva supersankari- ja kungfuelokuva. Se tulee olemaan Marvel Cinematic Universen 25. elokuva ja neljännen vaiheen toinen elokuva.

Draama, Komedia, Kotimainen | Vuosisadan häät

Vuosisadan häät

Ohjaaja Marja Pyykkö
Pääosissa Outi Mäenpää, Mikko Leppilampi ja Matleena Kuusniemi
Ensi-ilta 03.09.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Viima von Ausgezeichnet (Outi Mäenpää), 56, on TV:stä tuttu julkkispsykiatri, joka on niittänyt mainetta ja miehiä enemmän kuin kukaan. Viima on oman elämänsä keskipiste ja mielestään kansakunnan johtava mielen asiantuntija.

Kun Viiman ex-miehistä rakkain, häntä rutkasti nuorempi Kari-Antti (Mikko Leppilampi) on menossa uusiin naimisiin, on Viiman hankittava häihin korkean profiilin deitti. On tärkeää osoittaa kaikille faneille ja juorulehtien lukijoille – ja ehkä vähän Kari-Antillekin – ettei Viima haikaile menneeseen, vaan hänellä menee tosi hyvin. Supersankaritar Viima syöksyy seuralaisen hakuun: baarista baariin, kodista kotiin, kattojen ja paloportaiden kautta. Suihkuseurapiirielämä Helsingin perjantain ja sunnuntain välisessä yössä tuoksuu kalliilta viineiltä, mutta krapulat ovat yhtä kaikki pahoja.

 

Viima tarjoaa avecin paikkaa entisille ja nykyisille, tuleville ja mahdollisille hoidoille — omilleen ja toisten, yksilöille ja joukkueille, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kun tarjolla on kenen tahansa unelmien rooli Viiman kavaljeerina, mikä voisi mennä vikaan? Aika moni asia, kuten unohtumattomissa vuosisadan häissä huomataan.

Animaatio, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Ryhmä Hau -elokuva (Paw Patrol The Movie)

Ryhmä Hau -elokuva (Paw Patrol The Movie)

Ohjaaja Cal Brunker
Pääosissa
Ensi-ilta 17.09.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Riku ja pennut kutsutaan jälleen Jännälahteen estämään pormestari Hanttista muuttamasta vilkasta metropolia kaaoksen tilaksi. Ryhmä Hau on toimintavalmiina, pomo!

Draama, Seikkailu | Dyyni

Dyyni

Ohjaaja Denis Villeneuve
Pääosissa Zendaya, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson
Ensi-ilta 17.09.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Oscar-ehdokas Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) ohjaa Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin elokuvan Dyyni, joka perustuu Frank Herbertin samannimiseen menetysromaaniin.

Draama, Kotimainen | Syke-elokuva: Hätätila

Syke-elokuva: Hätätila

Ohjaaja Toni Laine
Pääosissa Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Leena Pöysti, Lena Meriläinen, Antti Luusuaniemi
Ensi-ilta 17.09.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Suuren suosion saavuttaneen Syke-sarjaan perustuva elokuva Hätätila saa ensi-iltansa tammikuun alussa. Elokuvan alussa Iiris (Iina Kuustonen) yrittää toipua vaikeasta erostaan Artturiin (Juha-Tapio Arola) ja tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu yhtäkkiä.

Niilo tarvitsisi vain pienen operaation, mutta pojan päästyä leikkaussaliin sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Sähköt katkeavat, hengityskoneet pysähtyvät ja pääsy potilastietoihin on estetty. Hoitajien on priorisoitava kenen henki on arvokkain. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan. 

Toiminta | 007 No Time To Die

007 No Time To Die

Ohjaaja Cary Joji Fukunaga
Pääosissa Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes
Ensi-ilta 08.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

Komedia, Perhe-elokuvat | The Boss Baby: Perhebisnes

The Boss Baby: Perhebisnes

Ohjaaja Tom McGrath
Pääosissa
Ensi-ilta 15.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

The Boss Baby: Perhebisnes jatkaa DreamWorks Animationin Oscar®-ehdokkuuden saaneen komedian The Boss Baby tarinaa. Ohjaajana toimii jälleen Tom McGrath. Elokuvan on tuottanut Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

Jännitys, Kauhu | Halloween Kills

Halloween Kills

Ohjaaja David Gordon Green
Pääosissa Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Anthony Michael Hall
Ensi-ilta 15.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Michael Myersin ja Laurie Stroden saaga jatkuu Halloween-sarjan seuraavassa jännittävässä luvussa.

Draama, Fantasia, Jännitys | Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Ohjaaja Andy Serkis
Pääosissa Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson
Ensi-ilta 22.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Elokuva on jatko-osa vuonna 2018 ensi-iltansa saaneelle Venomille.

Jännitys, Kotimainen, Toiminta |

Ohjaaja Juuso Syrjä
Pääosissa Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Sampo Sarkola, Lenita Susi, Olivia Ainali, Kristiina Halttu, Johan Storgård
Ensi-ilta 22.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Suosittuun kotimaiseen laaturikossarjaan perustuva Sorjonen: Muraalimurhat -elokuva tulee valkokankaille lokakuussa 2021.

 

Rikostutkija Sorjonen (Ville Virtanen) joutuu kohtaamaan uransa vaikeimman rikostapauksen juuri silloin, kun hän painii omien demoniensa kanssa. Pasilan juna-aseman betoniseinästä löytyy verellä maalattu muraali, joka esittää Suomen tunnetuinta sarjamurhaajaa Lasse Maasaloa (Sampo Sarkola). Kuvan viereen on kirjoitettu teksti ”Tehdään maailmasta parempi paikka”. Samanaikaisesti sosiaalisessa mediassa leviää kylmäävä kysely, jossa some-kansa on äänestänyt henkilöistä, joita ilman maailma olisi parempi paikka. Kun näitä kiistanalaisia henkilöitä alkaa kadota ja ensimmäinen ruumis löytyy, on selvää, että joku on ottanut oikeuden omiin käsiinsä. Tapaus vaikuttaa mystiseltä. Kuka on tämä Tuomariksi itsensä nimennyt henkilö, miten katoamiset oikeastaan liittyvät toisiinsa ja miten elinkautista istuva Maasalo liittyy tapaukseen? Sorjonen, joka työkseen profiloi vakavia rikoksia, saa huomata, että jotkut tapaukset pääsevät syvälle ihon alle. 

Perhe-elokuvat, Seikkailu | Roni on rikki (Ron's Gone Wrong)

Roni on rikki (Ron's Gone Wrong)

Ohjaaja Jean-Philippe Vine, Sarah Smith
Pääosissa
Ensi-ilta 22.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

20thCentury Studiosin ja Locksmith Animationin elokuva Roni on rikki kertoo Barneysta, sosiaalisesti kömpelöstä koululaisesta ja Ronista, hänen kävelevästä, puhuvasta robotistaan, jonka pitäisi olla ”Paras ystäväsi suoraan laatikosta”. Ronin hulvaton reistailu keskellä sosiaalisen median aikakautta tempaisee kaksikon vaiheikkaalle matkalle, jolla poika ja robotti ymmärtävät tosiystävyyden merkityksen kaikessa kaoottisuudessaan ja sotkuisuudessaan.

| The Addams Family 2

The Addams Family 2

Ohjaaja Greg Tiernan, Conrad Vernon
Pääosissa
Ensi-ilta 29.10.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Jatkoa luvassa vuoden 2019 suositulle animaatioelokuvalle, The Addams Family. 

Addamsit joutuvat jälleen outoihin seikkailuihin ja mukaan hauskoihin kohtaamisiin kaikenlaisten epäuskoisten hahmojen kanssa.

Fantasia, Seikkailu, Toiminta | The Eternals

The Eternals

Ohjaaja Chloé Zhao
Pääosissa Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington, Kumail Nanjiani
Ensi-ilta 05.11.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Marvel Studiosin The Eternals kertoo saagan kuolemattomien olentojen rodusta, jotka elivät maan päällä ja muokkasivat sen historiaa ja sivilisaatioita.

Draama, Kotimainen | Rikinkeltainen taivas (Den svavelgula himlen)

Rikinkeltainen taivas (Den svavelgula himlen)

Ohjaaja Claes Olsson
Pääosissa Nicke Lignell, Tom Rejström, Linda Zilliacus, Pekka Strang, Mimosa Willamo, Jonna Järnefelt
Ensi-ilta 05.11.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kirjailija Frej on jo nuoruudessaan löytänyt yläluokan tytöstä Stella Rabellista syvää yhteenkuuluvuutta ja intohimoa, joka kestää heidän välillään läpi vuosikymmenten. Kun Stellan vanhempi veli Alex joutuu puukotuksen uhriksi, Frej syventyy muistelemaan menneiden vuosikymmenten tapahtumia. Frej’n muistot valoisalta 1970-luvulta aina nykypivään saakka ovat täynnä rakkautta, mustasukkaisuutta, petosta, elämää ja kuolemaa. Ystävysten elämää seurataan nuoruudesta keski-ikään – maailma muuttuu ja myös he itse sen mukana.

Kjell Westön samannimiseen menestysromaaniin perustuvan elokuvan on ohjannut Jussi-palkittu Claes Olsson.

Komedia, Seikkailu, Toiminta | Ghostbusters - Afterlife

Ghostbusters - Afterlife

Ohjaaja Jason Reitman
Pääosissa Mckenna Grace, Carrie Coon, Finn Wolfhard
Ensi-ilta 12.11.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kun yksinhuoltajaäiti ja hänen kaksi lastaan ​​saapuvat pieneen kaupunkiin, he alkavat löytää yhteyden alkuperäisiin Ghostbustereihin ja isoisänsä jättämään salaiseen perintöön.

Toiminta | Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Ohjaaja Joseph Kosinski
Pääosissa Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris
Ensi-ilta 19.11.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Tom Cruisen tähdittämä Top Gun: Maverick tulossa elokuvateattereihin 2021.

Toiminta | Omerta 6/12

Omerta 6/12

Ohjaaja Aku Louhimies
Pääosissa Jasper Pääkkönen
Ensi-ilta 19.11.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Omerta 6/12 perustuu Ilkka Remeksen bestselleriin 6/12. Aku Louhimiehen ohjaaman toimintatrillerin tarina on panttivankitrilleri, jossa terroristit iskevät Suomen itsenäisyyspäivän juhliin Presidentinlinnaan.

Draama, Romantiikka, Musiikki | West Side Story

West Side Story

Ohjaaja Ansel Elgort (Tony); Rachel Zegler (María); Ariana DeBose (Anita); David Alvarez (Bernardo);
Pääosissa Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez
Ensi-ilta 10.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

WEST SIDE STORY kertoo klassisen tarinan rajoja rikkovasta nuoresta rakkaudesta vuoden 1957 New Yorkissa. Elokuvan on ohjannut Oscar®-voittaja Steven Spielberg ja se perustuu Pulitzer- ja Tony®-voittaja Tony Kushnerin käsikirjoitukseen. Tämän rakastetun musikaalin uudelleentulkinnan pääosissa nähdään Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff), Josh Andrés Rivera (Chino), Ana Isabelle (Rosalía), Corey Stoll (Lieutenant Schrank), Brian d’Arcy James (Officer Krupke) ja Rita Moreno (Valentina, joka omistaa kulmakaupan, jossa Tony on töissä). Moreno, joka on yksi kolmesta taiteilijasta, jotka ovat voittaneet Oscar®-, Emmy®-, GRAMMY®-, Tony® ja Peabody Award -palkinnon, toimii myös elokuvan vastaavana tuottajana.

Elokuva tuo yhteen niin Broadwayn kuin Hollywoodinkin kerman ja sen tekijöihin lukeutuvat mm. Kushner, joka toimi myös vastaavana tuottajana, Tony®-voittaja Justin Peck, joka teki elokuvan musikaalinumeroiden koreografiat, Los Angeles Philharmonic -orkesterin kapellimestari ja GRAMMY®-voittaja Gustavo Dudamel, joka johti elokuvan ikonisen musiikin äänityksiä, Oscar®-ehdokas säveltäjä ja kapellimestari David Newman vastasi musiikin sovituksesta, Tony®-voittaja säveltäjä Jeanine Tesori johti laulua ja Grammy®-ehdokas music supervisor Matt Sullivan toimi vastaavana musiikkituottajana. Elokuvan ovat tuottaneet Spielberg, Kristie Macosko Krieger ja Kevin McCollum. West Side Story on sovitettu valkokankaille alkuperäisestä vuoden 1957 Broadway show’sta, jonka käsikirjoitus oli Arthur Laurentsin, musiikki Leonard Bernsteinin, lyriikat Stephen Sondheimin ja konsepti, ohjaus ja koreografia Jerome Robbinsin käsialaa.

Komedia, Seikkailu, Toiminta, Sci-fi | Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Ohjaaja Jon Watts
Pääosissa Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Angourie Rice, J.K. Simmons,
Ensi-ilta 17.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 
Kotimainen | Tunturin tarina

Tunturin tarina

Ohjaaja Marko Röhr
Pääosissa
Ensi-ilta 22.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Ensi-ilta tarkentuu myöhemmin!

Tunturin tarina täydentää Metsän tarinan ja Järven tarinan aloittaman, luonnosta ja ihmisen luontomytologiasta kertovien elokuvien kokonaisuuden.

Elokuva vie katsojat läpi Lapin erämaiden, aina Pohjoiselle jäämerelle asti, missä tunturit laskeutuvat meren syleilyyn. Se on myyttinen kertomus, jonka tarina alkaa miljardien vuosien takaa, aikakaudelta jolloin maa-planeetan ensimmäiset vuoret syntyivät. Hitaasti vuoret ovat vaeltaneet mannerlaattojen mukana pohjoiseen. Vuosimiljoonat ovat kuluttaneet vuorten huiput ja nostaneet maan pinnalle näkyviksi niiden muinaiset juuret. Nuo juuret ovat Lapin tunturit - maailman vanhimmat vuoret.

Seikkailu, Toiminta | The King's Man

The King's Man

Ohjaaja Matthew Vaughn
Pääosissa
Ensi-ilta 22.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kun historian pahimmat tyrannit ja rikollisnerot kokoontuvat suunnittelemaan sotaa, joka maksaisi miljoonien hengen, alkaa yhden miehen taistelu aikaa vastaan heidän pysäyttämisekseen. The King’s Man, joka on menestyksekkäiden  Kingsman-elokuvien ”esiosa”, paljastaa miten ensimmäinen itsenäinen tiedustelupalvelu sai alun perin alkunsa.

Elokuvan on ohjannut Matthew Vaughn ja sen pääosissa nähdään Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl sekä Djimon Hounsou ja Charles Dance.

Draama | Downton Abbey 2

Downton Abbey 2

Ohjaaja Julian Fellowes
Pääosissa
Ensi-ilta 22.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 
Fantasia, Jännitys, Toiminta | The Matrix 4

The Matrix 4

Ohjaaja Lana Wachowski
Pääosissa Keanu Reeves, Jessica Henwick, Jonathan Groff
Ensi-ilta 22.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

HUOM! Ensi-iltapäivä alustava

Elokuva on Matrix -elokuvasarjan neljäs osa. Elokuvan päärooleissa jatkaa Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss.

Animaatio, Perhe-elokuvat, Musiikki | Sing 2

Sing 2

Ohjaaja Garth Jennings
Pääosissa
Ensi-ilta 22.12.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 
Draama, Fantasia, Jännitys | Morbius

Morbius

Ohjaaja Daniel Espinosa
Pääosissa Matt Smith, Tyrese Gibson, Jared Harris
Ensi-ilta 21.01.2022
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

HUOM! Ensi-iltapäivä alustava.

Morbius perustuu Marvel Comicsin sarjakuvien samannimiseen hahmoon. Se on Sony Pictures Universe of Marvel Charactersin toinen elokuva.

Kauhu | Candyman

Candyman

Ohjaaja Nia DaCosta
Pääosissa Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo
Ensi-ilta 21.01.2022
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

HUOM! Ensi-iltapäivä alustava

Älä sano hänen nimeään.

Oscar-voittaja Jordan Peele tuo valkokankaille uuden version vertahyytävästä urbaanista legendasta: Candymanista. Nouseva elokuvantekijä Nia DaCosta ohjaa nykyaikaisen inkarnaation kulttiklassikosta.

Draama, Jännitys, Seikkailu | Kuolema Niilillä

Kuolema Niilillä

Ohjaaja Kenneth Branagh
Pääosissa Kenneth Branag, Gal Gadot, Armie Hammer, Tom Bateman, Anette Bening, Rose Leslie
Ensi-ilta 11.02.2022
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Agatha Christien vuoden 1937 romaaniin perustuva KUOLEMA NIILILLÄ on Kenneth Branaghin ohjaama mysteeritrilleri, joka kertoo pakkomielteisen rakkauden aiheuttaman tunnekaaoksen kuolettavista seurauksista.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Kätyrit: Grun tarina

Kätyrit: Grun tarina

Ensi-ilta 01.07.2022
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kesän ylivoimaisesti isoin perheleffa on sukua legendaarisille Minions-seikkailuille.