Tulevia elokuvia - Finnkino

Finnkino Median tärpit tuleviin elokuviin:

Järjestä elokuvalista
Toiminta | 007 No Time To Die

007 No Time To Die

Ohjaaja Cary Joji Fukunaga
Pääosissa Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes
Ensi-ilta 01.01.0001
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

HUOM Ensi-iltapäivä tulossa.

Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

Jännitys, Toiminta | Honest Thief

Honest Thief

Ohjaaja Mark Williams
Pääosissa Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos, Robert Patrick
Ensi-ilta 22.10.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Liam Neeson on pankkiryöstäjä Tom Carter, taiturimainen rikollinen ja räjähde-ekspertti, joka on onnistunut välttymään kiinnijäämiseltä jo vuosien ajan. Kun hän tapaa elämänsä naisen, Tom päättää, että on tullut aika siirtyä kaidalle polulle. Hän aikoo antautua ja palauttaa varastamansa miljoonat, tavoitteenaan selvitä mahdollisimman lyhyellä tuomiolla ja aloittaa uusi elämä. Kaksi ryöstösaalista itselleen havittelevaa lainvalvojaa kääntää suunnitelman päälaelleen, ja Tom joutuu taistelemaan puhdistaakseen maineensa.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Bigfoot - Isojalan perhe

Bigfoot - Isojalan perhe

Ohjaaja Jeremy Degruson, Ben Stassen
Pääosissa
Ensi-ilta 22.10.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Adamin perhe on hiukan epätavallinen. Hänen isänsä on nimittäin ihan oikea isojalka – eikä siinä kaikki, hän on myös julkkis! Isä haluaa käyttää mainettaan hyviin tarkoituksiin, ja kun ympäristöjärjestö pyytää häntä auttamaan luonnonpuiston suojelemisessa öljy-yhtiön katalilta suunnitelmilta, hän tarttuu tilaisuuteen. Matkalla hän yllättäen katoaa jäljettömiin. Adamin ja hänen eläinystävänsä on lähdettävä etsimään häntä ja pelastettava aarniometsä hävitykseltä.

Draama, Jännitys | Memories of murder

Memories of murder

Ohjaaja Bong Joon Ho
Pääosissa
Ensi-ilta 22.10.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Parasiten ohjaajan, Oscar-voittaja Bong Joon-hon rikoselokuvagenreä ravistellut ja yhdeksi lajityyppinsä parhaista kehuttu Memories of Murder (2003) tekee paluun suuren yleisön nähtäväksi.

Kauhu | Follow Me

Follow Me

Ohjaaja Will Wernick
Pääosissa Keegan Allen, Holland Roden, Pasha D. Lychnikoff
Ensi-ilta 05.11.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Uudessa, hyytävässä kauhuelokuvassa sosiaalisen median tähti Cole (Keegan Allen menestyssarjasta Pretty Little Liars) matkustaa ystävineen Moskovaan kuvaamaan uutta sisältöä suosittuun videoblogiinsa. Cole koettelee tempauksillaan jatkuvasti rajoja ja pyrkii vastaamaan kasvavan yleisönsä toiveisiin, ja nyt hän osallistuu ystäviensä kanssa hengenvaaralliseen, outoon peliin. Todellisen elämän ja sosiaalisen median raja hämärtyy, ja ryhmän pitää taistella selviytyäkseen hengissä.

Kauhu, Komedia | Freaky

Freaky

Ohjaaja Christopher Landon
Pääosissa Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O'Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton, Dana Drori, Katie Finneran, Alan Ruck
Ensi-ilta 12.11.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kauhukomediassa Freaky teinityttö vaihtaa kehoja säälimättömän sarjamurhaajan kanssa!

Toiminta | Free Guy

Free Guy

Ohjaaja Shawn Levy
Pääosissa Ryan Reynolds, Taika Waititi
Ensi-ilta 10.12.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 
Draama, Jännitys, Seikkailu | Death on The Nile

Death on The Nile

Ohjaaja Kenneth Branagh
Pääosissa Kenneth Branag, Gal Gadot, Armie Hammer, Tom Bateman, Anette Bening, Rose Leslie
Ensi-ilta 17.12.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Agatha Christien vuoden 1937 romaaniin perustuva KUOLEMA NIILILLÄ on Kenneth Branaghin ohjaama mysteeritrilleri, joka kertoo pakkomielteisen rakkauden aiheuttaman tunnekaaoksen kuolettavista seurauksista.

Toiminta | Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Ohjaaja Patty Jenkins
Pääosissa Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig
Ensi-ilta 24.12.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

DC Comicsin meno jatkuu kovana, Wonder Woman 1984 näyttää mahtavalta ja jatkaa naispääosan esittäjien ja naisohjaajien marssia myös supersankarielokuvien parissa.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Croodit: Uusi aika

Croodit: Uusi aika

Ohjaaja Joel Crawford
Pääosissa
Ensi-ilta 24.12.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Croodit palaavat valkokankaalle uudessa seikkailussa. Nyt he kohtaavat jotain, mikä mullistaa lauman elämän: toisen perheen.

Komedia, Kotimainen | Peruna

Peruna

Ohjaaja Pekko Pesonen
Pääosissa Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.
Ensi-ilta 25.12.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Peruna on elokuva startup-yrittäjästä, joka yrittää lanseerata perunaa Suomeen 1600-luvulla, aikana jolloin kansa syö naurista.

Elokuvan rooleissa nähdään sekä tuttuja kotimaisia näyttelijöitä että uusia nousevia nimiä: Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.

Peruna on aikoinaan käynyt melkoisen kilpailun ennen kuin siitä on tullut suomalaisten ruokapöytien perusruoka. Nyt sillä on jopa omat perunamarkkinat ja siitä on tehty myös kirja.

Perunan ohjaa Joona Tena (Roba, Syke, Supermarsu, FC Venus) ja sen on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit, Jättiläinen). Elokuvan tuottavat Yellow Film & TV:lle Marko Talli ja Olli Haikka.

Seikkailu, Toiminta | The King's Man

The King's Man

Ohjaaja Matthew Vaughn
Pääosissa
Ensi-ilta 12.02.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kun historian pahimmat tyrannit ja rikollisnerot kokoontuvat suunnittelemaan sotaa, joka maksaisi miljoonien hengen, alkaa yhden miehen taistelu aikaa vastaan heidän pysäyttämisekseen. The King’s Man, joka on menestyksekkäiden  Kingsman-elokuvien ”esiosa”, paljastaa miten ensimmäinen itsenäinen tiedustelupalvelu sai alun perin alkunsa.

Elokuvan on ohjannut Matthew Vaughn ja sen pääosissa nähdään Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl sekä Djimon Hounsou ja Charles Dance.

Jännitys, Seikkailu, Toiminta | Fast & Furious 9

Fast & Furious 9

Ensi-ilta 01.04.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kesän 2020 elokuvateattereissa avaa Fast & Furious 9, yhdeksäs osa jo lähes kahden vuosikymmenen ajan jatkuneesta elokuvasarjasta.

Kaasu pohjaan. Yhdeksäs osa. Joka kerta entistä isompana!

Jännitys, Toiminta | Black Widow

Black Widow

Ensi-ilta 06.05.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Scarlett Johansson palaa odotettuun rooliinsa Natasha Romanoffina, kavereiden kesken Black Widowna. Kaikille Marvelin Cinematic Universea viimeisten vuosien aikana seuranneille tämä leffa lienee loppuvuoden tärkein ilmiö.

Animaatio, Perhe-elokuvat | Kätyrit: Grun tarina

Kätyrit: Grun tarina

Ensi-ilta 01.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kesän ylivoimaisesti isoin perheleffa on sukua legendaarisille Minions-seikkailuille.

Toiminta | TOP GUN: MAVERICK

TOP GUN: MAVERICK

Ohjaaja Joseph Kosinski
Pääosissa Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris
Ensi-ilta 09.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Tom Cruisen tähdittämä Top Gun: Maverick tulossa elokuvateattereihin 2021.