Finnkino B2B - Yritysmyynti - Finnkino

YRITYSMYYNTI

FINNKINO JA TAPAUS:
Elokuvateattereista virtuaalitapahtumien elämyksellisiä näyttämöitä

 

Lue lisää!

Finnkinon elokuvateatterit ovat elämyskeskuksia, joissa voit järjestää monenlaisia tapahtumia, kokouksia, seminaareja ja omia elokuvanäytöksiä. Pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset salit sekä upeat, suuret valkokankaat muodostavat elämyksellisen tilan tilaisuuden toteutukselle. Elokuva on ikimuistoinen ja edullinen elämys, tilaisuus leffamiljöössä merkitsee hetken irtiottoa arjen kiireistä.

Meiltä saat myös avoimet Yritysleffaliput, Herkkuliput ja kaikissa Finnkinon herkkumyymälöissä ja baareissa maksuvälineenä käyvät avoimet Herkkusetelit. Yrityslippu on mainio tapa palkita henkilöstöä tai muistaa sidosryhmiä ja asiakkaita.


 Yritysmyynti palvelee asiakkaitamme ma-pe klo 9-16 välillä.  

 

Jotta kaikki Yrityslippujamme käyttävät asiakkaat pääsevät varmasti hyödyntämään lippunsa, olemme jatkaneet 13.3.–10.6.2020 välillä umpeutuvien Yrityslippujen ja Herkkulippujen voimassaoloaikaa 10.10.2020 asti. Ja kaikkien tämän jälkeen erääntyvien lippujen voimassaoloaikaa on jatkettu 4 kuukaudella. Siirto on toteutettu automaattisesti, eikä tämä edellytä yhteydenottoa asiakaspalveluun.

YRITYSLEFFALIPUT JA HERKKULIPUT

KOKOUKSET JA SEMINAARIT

OMAT ELOKUVANÄYTÖKSET

HINNASTO

Yritysmyynnin esittelyvideo

F-Host esittelyvideo

Yritysmyyntitiimi palvelee:

Ma-pe klo 9-16 numerossa 09-1311 9205

yritysmyynti@finnkino.fi

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT