Finnkino B2B - Kokous & seminaari - Finnkino

 


KOKOUSPÄIVÄ & SEMINAARI

Järjestä yritystilaisuus

Saleissamme järjestät kaupungin elämyksellisimmän tilaisuuden! Vuokraamme salejamme yrityksille omien elokuvanäytösten lisäksi kokous- ja seminaarikäyttöön.

Kokouspakettejamme voit tilata ma-pe klo 8.00-17.00 välisille ajoille 30-149 henkilön tilaisuuksiin. Kokouspakettiin olemme keränneet valmiiksi sinulle kaikki hyvän kokouksen elementit, näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä unohtuiko järjestelyissä jotain! Kokouspakettilaskurillamme saat laskettua kätevästi hinnan suunnittelemallesi tilaisuudelle ja näet eri pakettien ominaisuuksia.

Ilta-aikoina, laajempaa tekniikkaa tai laajempia tarjoiluja vaativissa tilanteissa räätälöimme sinulle tilaisuuden erityistoiveittesi mukaisesti. Kokouspakettilaskurin alta löydät lomakkeen jolla voit jättää tarjouspyynnön räätälöidystä yritystilaisuudesta.

Finnkinolla järjestät erilaiset yritystapahtumat turvallisesti ja sujuvasti. Turvallisuuteen kiinnitetään meillä erityistä huomiota jo tarjousvaiheessa, kun erilaisia yritystilaisuuksia aletaan suunnitella. Meillä on paljon tilaa: salien koot vaihtelevat 28-paikkaisesta 635-paikkaiseen ja ne myydään 50 prosentin kapasiteetilla. Ohjelmiston teemme maanantaisin seuraavalle leffaviikolle (pe–to), joten oman tilaisuuden järjestäminen onnistuu helposti lyhyelläkin varoitusajalla.

 

TUTUSTU TEATTEREIHIMME

TURVALLISUUS

Kokouspaketti

Alla olevalla laskurilla voi laskea suunnittelemasi kokouksen hinnan. Tehtyäsi laskelman muista lähettää siitä itsellesi sähköpostiin pdf-yhteenveto.

Kaikki paketit sisältävät kokous- ja tarjoilutilan, perus kokoustekniikan, kokousveden ja vartioimattoman naulakon.

Teatterin henkilökunta avustaa teitä teknisesti kokouksen alkuun ja ovat tarvittaessa tavoitettavissa kokouksen aikana.

Paketteihin sisältyvät tarjoilut:
Aamu- tai iltapäiväkokouspaketti sisältää kahvin/teen ja kahvitorin
Puolen päivän kokouspaketti sisältää kahvitorin ja lounaan
Koko päivän kokouspaketti sisältää aamupalan, kahvitorin ja lounaan

Hintoihin lisätään 20 € (+alv 14 %) käsittelymaksu.

Osallistujamäärä (min. 30)
0 €

Yhteystiedot

Räätälöity yritystilaisuus

Alla olevalla lomakkeella voit pyytää meiltä tarjouksen räätälöidystä yritystilaisuudesta jotka sopivat sinulle silloin kun Kokouspaketti ei tarjoa ratkaisua kaikkiin tarpeisiinne.

Räätälöidyt yritystilaisuudet on vaihtoehtonne, jos tilaisuutenne on esimerkiksi illalla, vaatii laajempaa kokoustekniikkaa tai haluatte yhdistää siihen esimerkiksi elokuvanäytöksen tai erikoistarjoiluja.

Arvioitu osallistujamäärä

Yhteystiedot

Kokoustilat

Pehmeät ja nautinnolliset tuolit, auditoriomalliset salit sekä upeat, suuret valkokankaat muodostavat luovan ja elämyksellisen tilan kokoukselle. Perinteisten elokuvasalien lisäksi osassa teattereistamme on myös Premiumsaleja. Premiumsaleissa on, jos mahdollista, vielä nautinnollisemmat penkit, pienet penkkipöydät tarjoiluille ja erilaisia valaistusratkaisuja. Espoon Omenan Lounge-salissa voit kääriytyä vaikka vilttiin esitystä seurattaessa!

Helsingin Tennispalatsissa on myös erilliset n. 30 henkilön perinteisemmät kokoustilat Meeting Room ja Sviitti.

Tutustu teattereihimme

HINNASTO

Kokoustekniikka

 Kokouspaketin hintaan saleissa sisältyy perustekniikka: 
- kannettava tietokone
- esitysprojektori
- mikrofonien käyttömahdollisuus
- ClickShare-langaton presentaatiojärjestelmä
- 200M langaton verkko

Räätälöityihin yritystilisuuksiin on saatavilla peruskokoustekniikan lisäksi Screen.io-osallistamispalvelu ja saleissamme on valmiiksi rakennettuna livestreamauksen vastaaottotekniikka. Yhteistyössä ulkoisten tekniikantuottajien kanssa saamme toteutettua myös vaativimpia teknisiä toiveita.

Tutustu kokoustekniikkamme

Maistuvat kokoustarjoilut

Kokousten ja seminaarien yhteyteen voitte tilata laajasti erilaisia ruoka- ja juomatarjoiluja. Tilaisuuksiin voitte tilata esim buffetruokailun, runsaan aamiaisen tai erilaisia kahvituksia. Juhlavammissa tilaisuuksissa voitte kilistellä vaikkapa kuohuviineillä.

Laita meille toiveesi tilaisuuden teemasta niin loihdimme teille siihen sopivat tarjoilut.

LUE LISÄÄ TARJOILUISTA

HINNASTO

Yritysmyyntitiimi palvelee

ma-to klo 9.00-16.00 numerossa 09-1311 9205

[email protected]

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT