Finnkino B2B - Kokous & seminaari - Finnkino

 


KOKOUSPÄIVÄ & SEMINAARI

VARAA KOKOUSPÄIVÄ TAI SEMINAARI

Järjestä yritystapahtuma ainutlaatuisissa puitteissa!

Miten olisi ripaus elokuvamaailman glamouria tapahtumaasi?

Finnkinon tilat tarjoaa ainutlaatuiset puitteet järjestää monenlaiset yritystapahtumat, kokoukset ja seminaarit. Teatterimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungin sykkeessä. Saleistamme löytyy valmiina huippuluokan tapahtumatekniikka ja saat tilattua juuri sinun tapahtumaasi sopivat tarjoilut myös kauttamme.
Voit myös yhdistää yritystapahtumaasi elokuvaelämyksen! Tarjoa yleisöllesi ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä ensi-iltaelokuvat ennakkoon tapahtumasi yhteydessä tai rakenna teemoitettu tapahtua elokuvanäytöksen ympärille!

Tarjoamme yksilölliset kokoustilat

Teatterimme ovat jokainen yksilöllisiä kokonaisuuksia ja tarjoavat upeat puitteet tapahtumalle kuin tapahtumalle! Esimerkiksi ISENSE-saleissa nautit uniikista ja ylivertaisesta tekniikasta, kun taas Helsingin Art House -teatteri Maximissa astut 100 vuoden takaiseen glamour-maailmaan.

Teatterimme sijaitsevat suurien kaupunkien keskeisillä paikoilla, joihin osallistujien on helppo päästä. Täältä on myös helppo jatkaa eteenpäin kaupungin sykkeeseen.
Kaikissa teatterisaleissamme on valmiina huippuluokan kokoustekniikka ja ammattilaisemme ovat auttamassa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä sujuvan kokemuksen varmistamiseksi.

 

Mikä on sinulle sopiva kokouspaketti?

Kokouspakettiin olemme keränneet valmiiksi sinulle kaikki hyvän kokouksen elementit, näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä unohtuiko järjestelyissä jotain! Kokouspakettilaskurillamme saat laskettua kätevästi hinnan suunnittelemallesi tilaisuudelle ja näet eri pakettien ominaisuuksia.

Valmiiden pakettien lisäksi järjestämme myös tarpeisiisi räätälöityjä tilaisuuksia. Lähetä meille sähköpostia [email protected] tai kerro tarpeistasi tarkemmin lomakkeella.

LASKE KOKOUSPAKETIN HINTA

KERRO MEILLE TAPAHTUMATARPEESTASI

 

Kokouspaketti

Alla olevalla laskurilla voit laskea suunnittelemasi kokouksen hinnan. Tehtyäsi laskelman muista lähettää siitä itsellesi sähköpostiin pdf-yhteenveto. Otamme sinuun yhteyttä laskelman lähettämisen jälkeen.

Kaikki paketit sisältävät kokous- ja tarjoilutilan, presentaatioihin sopivan kokoustekniikan, virvokkeita sekä vartioimattoman naulakon.

Teatterin henkilökunta avustaa teitä teknisesti kokouksen alkuun ja on tavoitettavissa myös kokouksen aikana.

Paketteihin sisältyvät tarjoilut:
Aamu- tai iltapäiväkokouspaketti sisältää kahvin/teen ja kahvitorin
Puolen päivän kokouspaketti sisältää kahvitorin ja lounaan
Koko päivän kokouspaketti sisältää aamupalan, kahvitorin ja lounaan

Hintoihin lisätään 20 € (+alv 14 %) käsittelymaksu.

Osallistujamäärä (min. 30)
0 €

Yhteystiedot

Räätälöity yritystilaisuus

Alla olevalla lomakkeella voit pyytää meiltä tarjouksen räätälöidystä yritystilaisuudesta jotka sopivat sinulle silloin kun Kokouspaketti ei tarjoa ratkaisua kaikkiin tarpeisiinne.

Räätälöidyt yritystilaisuudet on vaihtoehtonne, jos tilaisuutenne on esimerkiksi illalla, vaatii laajempaa kokoustekniikkaa tai haluatte yhdistää siihen esimerkiksi elokuvanäytöksen tai erikoistarjoiluja.

Arvioitu osallistujamäärä

Yhteystiedot

Yritysmyyntitiimi palvelee

ma-to klo 9.00-16.00 numerossa 09-1311 9205

[email protected]

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT