Itis

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki
Itäkeskuksen kauppakeskus Itis

 

Yleistä teatterista

Finnkino palasi itäiseen Helsinkiin lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Uusi yhdeksänsalinen Itis-teatteri on Suomen ensimmäinen ainutlaatuisella tekniikalla varustettu IMAX®-elokuvateatteri. IMAX®-elokuvateatterin 4k-laserprojektoritekniikka tuottaa aikaisempaa paremman, terävämmän ja kirkkaamman kuvan sekä syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Tämä yhdistettynä IMAX®in digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen – tunteen kuin olisi itse mukana elokuvassa. IMAX®-salissa on myös jättimäinen valkokangas verrattuna muihin elokuvasaleihin - se ulottuu kirjaimellisesti lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Valkokangas on muotoiltu kaarevaksi, mikä tekee kuvasta todentuntuisen riippumatta siitä, missä katsoja istuu.

 

Itis

Sali Sijainti Paikkamäärä
IMAX 2. krs

309 (3D) / 346 (2D)

Itis 2 2. krs 217
Luxe 3 2. krs 65
Luxe 4 2. krs 45
Itis 5 1. krs 74
Itis 6 1. krs 74
Itis 7 1. krs 74
Itis 8 1. krs 74
Itis 9 1. krs 74

 

 

Luxe-salit

Huippumoderni elokuvateatteri sai seurakseen upouuden korkeatasoisen ravintola-alueen upeine aulatiloineen. Palvelua arvostaville elokuvateatterista löytyy tyylikäs Oscar’s Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää ennen tai jälkeen elokuvan. Yritysasiakkaita kiinnostavat varmasti myös kaksi uutta LUXE-salia. Näissä premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta. Itikseen pääsee helposti metrolla ja pysäköinti on ilmaista.

 

 

Itiksen ruoka- ja juomatarjoilut

Elokuvanautintoa voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Palvelua arvostaville elokuvateatterista uuten konseptina meiltä löytyy tyylikäs Oscar’s Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää ennen tai jälkeen elokuvan sekä yritystilaisuuden aikana. Oscar's Bar on myös mainio tila aamiaistilaisuuksiin max. 30. Toisen kerroksen aulatiloihin mahtuu hyvin 800-hengen cocktail-tilaisuus.

Suosituin leffaherkku on tietenkin popcorn ja juoma. Valikoimastamme löytyy toki myös muutakin kuten karkkipusseja, suklaapatukoita, smoothieita, jäätelöä, tai vaikka pähkinöitä.

Catering
FINNKINO Yritysmyynti | yritysmyynti@finnkino.fi

 

 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Itis sijaitsee Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Sisäänajo maksuttomiin parkkihalleihin ja pihaparkkiin Itäkadulta.

Itis sijaitsee Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Sisäänajo maksuttomiin parkkihalleihin ja pihaparkkiin Itäkadulta. Itikseen pääsee helposti sekä metrolla että lukuisilla busseilla. Metrosta on suora sisäyhteys kauppakeskukseen ja bussiasema sijaitsee Itiksen välittömässä läheisyydessä.

Itiksessä on 1600 maksutonta parkkipaikkaa. Pysäköintihallit ovat auki aina liikkeiden ja elokuvateatterin ollessa käynnissä. Ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,20 metriä. Tätä korkeammat ajoneuvot voivat pysäköidä Gigantin ulkopuolelle 2. tunnin pikaparkkiin ulkopysäköintialueelle Itäkadun ja Itäväylän väliin. Muistathan parkkikiekon!