Jutta Hopp aloittaa Finnkinon elokuvalevityksen markkinointipäällikkönä

VTM Jutta Hopp aloittaa Finnkinon elokuvalevityksen markkinointipäällikkönä syyskuun alussa. Jutta siirtyy Finnkinolle SF Studiosilta ja hänen työhistoriaansa kuuluvat mm. elokuvat Tuntematon sotilas, 007 Skyfall, 007 Spectre ja Hobitti – Odottamaton matka. Toivotamme Jutan lämpimästi tervetulleeksi Finnkinon elokuvalevityksen tiimiin!

Lue lisää...

Mamma Mia! Here We Go Again on vuoden katsotuin elokuva

Mamma Mia! Here We Go Again on noussut vuoden 2018 katsotuimmaksi elokuvaksi Suomen elokuvateattereissa. Suositun Mamma Mia! Elokuvan jatko-osa on kerännyt ensimmäisenä kuluvan vuoden ensi-illoista yli 300 000 katsojaa valkokankaiden ääreen. Huipputulokseen päästiin vain 40 päivässä ensi-illasta. Elokuvaa on esitetty yli 120 teatterissa ympäri maan ja se on edelleen yli 80 teatterin ohjelmistossa.

Lue lisää...

Ohjelmistoa valkokankaille

Finnkinon elokuvalevitys levittää ja markkinoi Suomessa Paramount Pictures- ja Universal Pictures -studioiden sekä Scanboxin elokuvia. Julkaisemme noin 40 elokuvaa vuosittain valkokankaalla. Finnkinon elokuvalevitys on yrityksen sisäinen, elokuvateatteritoiminnasta erillinen osasto, joka jakelee edustamiaan elokuvia kaikille Suomessa toimiville elokuvateatteriyrityksille.

Tulevat ensi-iltamme   Tutustu katalogiin

studiologot

Leffamaailma

Seuraa Finnkinon elokuvalevityksen elokuvia sosiaalisessa mediassa!

facebook twitter instagram

@Leffamaailma

#leffamaailma