KOKOUSPÄIVÄ & SEMINAARI

Ota yhteyttä

 

Järjestä kokous

Pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset salit sekä upeat, isot valkokankaat muodostavat luovan tilan jossa onnistut varmasti.

Käytettävissäsi on Finnkinon oma kokousemäntä tai -isäntä, joka vastaa tilaisuuden onnistumisesta paikan päällä.

Teatterimme sijaitsevat keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja teattereiden välittömässä läheisyydessä on hyvin paikoitustilaa.

 

Pyydä tarjous

Tilaa uutiskirjeemme

Kokoustilamme elokuvateattereissa

Elokuvasalit ovat kooltaan 28-635 paikkaisia. Salien lisäksi teattereissamme on käytössä runsaasti aulatilaa sekä lämpiöt Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Helsingin Tennispalatsissa. Lisäksi Tennispalatsista löytyvät perinteisemmät kokoustilat Sviitti ja Meeting Room.

 

Tutustu teattereihimme

Kokouspakettiimme sisältyy

Yritystilaisuuden hintaan sisältyyy kokoustila, rajattu salin edustan käyttömahdollisuus, suuri valkokangas, nautinnollisimmat neukkarituolit. Lisäksi käytössäsi on kattava verkkoyhteys (200M), moderni kokoustekniikka sekä ammattitaitoinen henkilökunta.
Tilaisuuteen liittyvä rakennus- ja purkuaika tulisi sisällyttää sovittuun vuokra-aikaan.
Muut palvelumme ovat käytössäsi erillisen sopimuksen mukaan.

 

Hinnasto

Kokoustekniikka

 Kokouspaketin hintaan sisältyy perustekniikka: 
- kannettava tietokone
- esitysprojektori
- mikrofonien käyttö mahdollisuus
- ClickShare-langaton presentaatiojärjestelmä
- 200M langaton verkko

Lisäpalveluna on mahdollista käyttää livestreamausta ja screen.io-osallistamispalvelua.

Tutustu kokoustekniikkamme

Screen.io –osallistamispalvelu

Mitä jos antaisittekin osallistujien vaikuttaa tilaisuuden kulkuun? Tai entä jos osallistujat saisivatkin päättää, mistä tilaisuudessa puhutaan?

Finnkinon yritysasiakkailla on mahdollisuus ostaa yritystilaisuuksiin Screen.ion helppokäyttöinen osallistamispalvelu. Palvelua käytetään tilaisuuteen osallistuvien omilla älypuhelimilla, eikä se vaadi sovellusten lataamista.

Osallistujia voi aktivoida esimerkiksi avoimilla kysymyksillä, äänestyksillä ja ideoiden vertaisarvioinneilla. Vastaukset havainnollistuvat näyttävästi isolle valkokankaalle ja tallentuvat järjestelmään myöhempää käyttöä varten. Jos haluat kokeilla Screen.ion palvelua, ota yhteyttä Finnkinon Yritysmyyntiin. Screen.io auttaa osallistamiskokeilun suunnittelussa ja vastaa tekniikasta tilaisuudessa.

 

Yritysmyyntitiimi palvelee

09-1311 9205

yritysmyynti@finnkino.fi

 

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT