Finnkino B2B - Kokous & seminaari - Finnkino

 


KOKOUSPÄIVÄ & SEMINAARI

Järjestä yritystilaisuus

Saleissamme järjestät kaupungin elämyksellisimmän tilaisuuden! Vuokraamme salejamme yrityksille omien elokuvanäytösten lisäksi kokous- ja seminaarikäyttöön.

UUTTA! Kokouspakettejamme voit tilata 30-100 henkilölle ma-pe klo 8.00-17.00 välisille ajoille. Kokouspakettiin olemme keränneet valmiiksi sinulle kaikki hyvän kokouksen elementit, näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä unohtuiko järjestelyissä jotain! Kokouspakettilaskurillamme saat laskettua kätevästi hinnan suunnittelemallesi tilaisuudelle ja näet eri pakettien ominaisuuksia, hinta alkaen 25 € per henkilö (sis. alv). Hintoihin lisätään 20 € (+alv 14%) suuruinen käsittelymaksu.

Yli 100 henkilön ryhmille, ilta-aikoina, laajempaa tekniikkaa tai laajempia tarjoiluja vaativissa tilanteissa räätälöimme sinulle tilaisuuden erityistoiveittesi mukaisesti. Kokouspakettilaskurin alta löydät lomakkeen jolla voit jättää tarjouspyynnön räätälöidystä yritystilaisuudesta.

Kokouspaketti

Alla olevalla laskurilla voi laskea suunnittelemasi kokouksen hinnan. Tehtyäsi laskelman muista lähettää siitä itsellesi sähköpostiin pdf-yhteenveto.

Kokouspaketin voit tilata ma-pe klo 8.00-17.00 väliselle ajalle. Kaikki paketit sisältävät kokous- ja tarjoilutilan, perus kokoustekniikan, kokousveden ja vartioimattoman naulakon.

Teatterin henkilökunta avustaa teitä teknisesti kokouksen alkuun ja ovat tarvittaessa tavoitettavissa kokouksen aikana. Hintoihin lisätään 20 € (+alv 14 %) käsittelymaksu.

Paketteihin sisältyvät tarjoilut:
Aamu- tai iltapäiväkokouspaketti sisältää kahvin/teen ja makean tai suolaisen kahvileivän
Puolen päivän kokouspaketti sisältää kahvin/teen ja makean tai suolaisen kahvileivän ja lounaan
Koko päivän kokouspaketti sisältää 2 x kahvin/teen ja makean tai suolaisen kahvileivän ja lounaan

Osallistujamäärä (30-100)
0 €

Yhteystiedot

Räätälöity yritystilaisuus

Alla olevalla lomakkeella voit pyytää meiltä tarjouksen räätälöidystä yritystilaisuudesta jotka sopivat sinulle silloin kun Kokouspaketti ei tarjoa ratkaisua kaikkiin tarpeisiinne.

Räätälöidyt yritystilaisuudet on vaihtoehtonne, jos tilaisuutenne on esimerkiksi illalla, vaatii laajempaa kokoustekniikkaa tai haluatte yhdistää siihen esimerkiksi elokuvanäytöksen tai erikoistarjoiluja.

Arvioitu osallistujamäärä

Yhteystiedot

Kokoustilat

Pehmeät ja nautinnolliset tuolit, auditoriomalliset salit sekä upeat, suuret valkokankaat muodostavat luovan ja elämyksellisen tilan kokoukselle. Perinteisten elokuvasalien lisäksi osassa teattereistamme on myös Premiumsaleja. Premiumsaleissa on, jos mahdollista, vielä nautinnollisemmat penkit, pienet penkkipöydät tarjoiluille ja erilaisia valaistusratkaisuja. Espoon Omenan Lounge-salissa voit kääriytyä vaikka vilttiin esitystä seurattaessa!

Helsingin Tennispalatsissa on myös erilliset n. 30 henkilön luokkamuotoiset kokoustilat Meeting Room ja Sviitti.

Tutustu teattereihimme


Kokoustekniikka

 Kokouspaketin hintaan saleissa sisältyy perustekniikka: 
- kannettava tietokone
- esitysprojektori
- mikrofonien käyttömahdollisuus
- ClickShare-langaton presentaatiojärjestelmä
- 200M langaton verkko

Räätälöityihin yritystilisuuksiin on saatavilla peruskokoustekniikan lisäksi Screen.io-osallistamispalvelu ja saleissamme on valmiiksi rakennettuna livestreamauksen vastaaottotekniikka. Yhteistyössä ulkoisten tekniikantuottajien kanssa saamme toteutettua myös vaativimpia teknisiä toiveita.

Tutustu kokoustekniikkamme

 

 

 

Yritysmyyntitiimi palvelee

09-1311 9205

yritysmyynti@finnkino.fi

 

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT