KOKOUSPÄIVÄ & SEMINAARI

Järjestä yritystilaisuus

F-Hostimme varmistavat, että tilaisuus sujuu ihan kuin elokuvissa. Yrityksille olemme varanneet salit ensisijaisesti maanantaista torstaihin kaikissa Finnkinon teattereissa haluttuna kellonaikana. Salikokomme vaihtelevat 28 istuimesta 635 istuimeen. Tulkaa tutustumaan myös premium-saleihimme, joita ovat Maxim, Lounge, ISENSE, VIP, Luxe ja IMAX. Salien lisäksi teattereissamme on käytössä runsaasti aulatilaa sekä lämpiöt Kuopiossa, Lappeenrannassa, Helsingissä ja Espoossa. 

 

Pyydä tarjous

Tilaa uutiskirjeemme

Kokoustilamme elokuvateattereissa

Pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset tilat ja erilaiset luksussalit sekä upeat, isot valkokankaat muodostavat luovan tilan, jossa onnistut varmasti. Käytettävissäsi on Finnkinon oma kokousemäntä tai -isäntä, joka vastaa tilaisuuden onnistumisesta paikan päällä. Teatterimme sijaitsevat keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja niiden välittömässä läheisyydessä on hyvin paikoitustilaa.

Omia yritystilaisuuksia voi järjestää kokoushinnastolla ma-pe klo 8.00-17.30 välillä. Ma-to iltaisin sovelletaan primetime-hinnoittelua joka vaihtelee valitun salin koon mukaan.

Tennispalatsissa meillä on myös erillisiä kokoustiloja salien lisäksi (Sviitti ja Meeting Room).

Tutustu teattereihimme

Kokouspakettiimme sisältyy

Yritystilaisuuden hintaan sisältyyy kokoustila, rajattu salin edustan käyttömahdollisuus, suuri valkokangas, nautinnollisimmat neukkarituolit. Lisäksi käytössäsi on kattava verkkoyhteys (200M), moderni kokoustekniikka sekä ammattitaitoinen henkilökunta.

Tilaisuuteen liittyvä rakennus- ja purkuaika tulisi sisällyttää sovittuun vuokra-aikaan. Muut palvelumme ovat käytössäsi erillisen sopimuksen mukaan. Screen.io-vuorovaikutustyökalun avulla voit kysyä yleisön mielipiteitä yrityksellesi tärkeistä asioista suoraan tilaisuudessa.

Tervetuloa pitämään inspiroivaa kokousta, meiltä löytyy tiloja 28–635 henkilölle! Livestriimauksen avulla tavoitat yleisöä laajemminkin vaikka koko Suomessa.

Kokoustekniikka

 Kokouspaketin hintaan sisältyy perustekniikka: 
- kannettava tietokone
- esitysprojektori
- mikrofonien käyttömahdollisuus
- ClickShare-langaton presentaatiojärjestelmä
- 200M langaton verkko

Lisäpalveluna on mahdollista käyttää livestreamausta ja screen.io-osallistamispalvelua.

Tutustu kokoustekniikkamme

Screen.io –osallistamispalvelu

Mitä jos antaisittekin osallistujien vaikuttaa tilaisuuden kulkuun? Tai entä jos osallistujat saisivatkin päättää, mistä tilaisuudessa puhutaan?

Finnkinon yritysasiakkailla on mahdollisuus ostaa yritystilaisuuksiin Screen.ion helppokäyttöinen osallistamispalvelu. Palvelua käytetään tilaisuuteen osallistuvien omilla älypuhelimilla, eikä se vaadi sovellusten lataamista.

Osallistujia voi aktivoida esimerkiksi avoimilla kysymyksillä, äänestyksillä ja ideoiden vertaisarvioinneilla. Vastaukset havainnollistuvat näyttävästi isolle valkokankaalle ja tallentuvat järjestelmään myöhempää käyttöä varten. Jos haluat kokeilla Screen.ion palvelua, ota yhteyttä Finnkinon Yritysmyyntiin. Screen.io auttaa osallistamiskokeilun suunnittelussa ja vastaa tekniikasta tilaisuudessa.

 

 

 

 

Yritysmyyntitiimi palvelee

09-1311 9205

yritysmyynti@finnkino.fi

 

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT