Maxim - Finnkino

Maxim

Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki

Maxim on Suomen vanhin elokuvateatteri, joka on remontoitu vanhoja perinteitä ja arkkitehtuuria kunnioittaen. Teatterissa on 2 premium -salia,
joissa on saleihin varta vasten teetetyt nojatuolit pienine pöytineen.

Tervetuloa elokuvaglamourin kulta-aikaan!
 

 

Sali Sijainti Paikkamäärä
Maxim 1 2.krs ja 3.krs 159
Maxim 2 K1 ja 1.krs 86

PREMIUM TEATTERI

Maxim on kokoisuudessaan Premium-teatteri ja se tarjoaa tunnelmalliset puitteet erilaisille tilaisuuksille. Maxim-Premiumkonsepti rakentuu yli 100 vuoden takaiselle elokuvaglamour-aikakaudelle, ruoalle ja juomalle. Sali 2 on myös Museoviraston suojelema.

HISTORIAN HAVINAA

Kluuvikadun Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa jo vuodesta 1909 ja on näin ollen Suomen vanhin elokuvateatteri. Alkuperäisen, upean teatterisalin suunnitteli arkkitehti David Frölander-Ulf ja se avattiin Olympia-nimisenä, mutta vaihtoi nimensä myöhemmin Piccadillyksi. 1930-luvulta lähtien teatteri on toiminut Maxim-nimisenä. Nykyinen rakennus on vuodelta 1974. Maxim-elokuvateatteri hyväksyttiin Europa Cinemas -verkoston jäseneksi vuonna 2014.

Muuta Maximista

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi. 

Muut tilat: Teatterin tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa, neljällä tasolla. Molempien salien yhteydessä on lämpiö, sekä baari. Tapahtumien tarjoilut voidaan kattaa lämpiöön. 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: Maxim sijaitsee Helsingin keskustassa, joten julkisilla pääsee hyvin Maximin läheisyyteen. Rautatieasemalta on noin 5 min kävelymatka. Sisäänkäynti teatteriin on pääovista Kluuvikadulta. Paras vaihtoehto pysäköinnille on Kluuvin Europark. 

VARAA YRITYSTAPAHTUMA   VARAA YRITYSNÄYTÖS