Finnkino B2B - Kokoustekniikka - Finnkino

KOKOUSTEKNIIKKA

Kokoustekniikka presentaatioissa

Seminaareissa, kokouksissa ja omien elokuvanäytösten lyhyissä presentaatioissa suosittelemme käyttämään Finnkinon kannettavaa tietokonetta. Esityksen voitte tuoda muistitikulla, mutta voitte toki halutessanne käyttää myös omaa tietokonettanne.

Jos esitys sisältää videoita, suosittelemme tiedoston muuntamista DCP-muotoon. Avustamme tiedoston muuntamisessa mielellämme.  DCP:ksi kääntyvät videoformaatit ovat VOB (DVD), M2TS (Blu-Ray), MP4, Apple ProRes, MOV, AVI, WMV ja MKV.

Kaikissa teattereissamme on runsaasti mikrofoneja käytössänne.

Mahdollisista muista lisätarpeista tekniikkaan liittyen pyydämme olemaan yhteydessä meihin. Osa lisäpalveluista on saatavilla suoraan kauttamme ja osassa palveluista voimme suositella ulkopuolisia tekniikkakumppaneitamme.

VARAA OMA TILAISUUS

VARAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

ClickShare

Barco ClickShare on langaton presentaatiojärjestelmä, jonka avulla voi jakaa sisältöä koneelta vain yhdellä napin painalluksella. ClickSharen avulla päästään eroon kaapelien etsimisestä ja näyttöjen resoluution säätämisestä. Sisällön voi jakaa langattomasti kokoustilan valkokankaalle riippumatta siitä, onko käytössä tietokone, tabletti vai älypuhelin. ClickSharen avulla voidaan jakaa niin esityksiä, kuvia, videoita kuin ääntä. ClickShare antaa mahdollisuuden keskittyä esitykseen ja unohtaa teknologiasta murehtimisen. Kaikki on yhden napin takana.

Katso esittelyvideo 

 

Screen.io –osallistamispalvelu Finnkinossa

Mitä jos antaisittekin osallistujien vaikuttaa tilaisuuden kulkuun? 

Yritysasiakkaillamme on mahdollisuus ostaa tilaisuuksiinsa Screen.ion helppokäyttöinen osallistamispalvelu. Se on älypuhelimien välityksellä toimiva vuorovaikutustyökalu, joka mahdollistaa käyttäjien aktiivisen osallistumisen ohjelmaan. Palvelua käytetään osallistujien omilla älypuhelimilla, eikä se vaadi sovellusten lataamista. Osallistujia voi aktivoida esimerkiksi avoimilla kysymyksillä, äänestyksillä ja ideoiden vertaisarvioinneilla. Vastaukset havainnollistuvat näyttävästi suurelle valkokankaalle ja tallentuvat järjestelmään myöhempää käyttöä varten.