Finnkino B2B - Leffaherkut - Finnkino

 

 

LEFFAHERKUT & DINNER

Tarjoilut on katettu – aitiopaikalle

Tyylikkään ja mieleenpainuvan tapahtuman onnistunut toteutus vaatii hyvät puitteet, asiantuntevan henkilökunnan ja herkulliset tarjoilut. Finnkinon elokuvateattereissa tämä kaikki onnistuu helposti ja vaivattomasti aamupaloista illallisiin sekä cocktail-tilaisuuksiin.

Elokuvanautintoa ja erilaisia yritystilaisuuksia voi täydentää ruoka-annoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makuja. Catering-kumppanimme on Fazer Food & Co. Syötäviä on mahdollista nauttia salissa tai salin edustalla ja täydentää vaikkapa lasillisella viiniä tai pullollisella olutta. Kahvituksia on mahdollista tilata kahvileivällä tai ilman, myös alkoholipitoiset avecit on iltatilaisuuksissa suosittuja.

VARAA OMA TILAISUUS

HINNASTO

Herkut täydentävät elämyksen

Suosituimmat leffaherkut on popcorn ja virvoitusjuoma. Erilaiseen makuun valikoimastamme löytyy myös esimerkiksi leivonnaisia, jäätelöä, hedelmiä, makeisia ja smoothieita.

Alkoholin nautiskelu näytöksissä on myös sallittua. Meiltä saat tilattua laajasta valikoimasta erilaisia alkoholituotteita ja tarjoilunne voidaan räätälöidä juuri teidän tilaisuutenne näköiseksi.

VARAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

HINNASTO

Turvalliset ja herkulliset tarjoilut erilaisissa yritystilaisuuksissa

”Jokaisella yhdellätoista Finnkino-paikkakunnalla onnistuu kaikki se, mikä ennenkin. Huomioimme olemassa olevat suositukset, mutta niiden lisäksi meillä on omat standardit ja toimintatavat, joita noudatamme. Monesti ne ovat hallituksen linjauksia tiukemmat", kertoo Food & Beverage Performance Manager Jenna Teir.

Catering-valikoima on ennallaan: tarjolla on edelleen koko maukas kirjo lounasbuffeteista kahvituksiin, aamiaisista perinteisiin poppareihin ja muihin leffaherkkuihin. Sen sijaan muutoksia on tehty toimintatapoihin, joissa kiinnitetään korosteista huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan.

Buffeteissa turvallisuus varmistetaan muun muassa käyttämällä aiempaa useampia linjastoja ja selkeitä turvavälejä. Ratkaisuja kehitetään koko ajan asiakkaiden tarpeiden pohjalta, joustavasti ja tarvittaessa nopeastikin. Esimerkiksi lähdöt salista buffetpöytien ääreen voidaan porrastaa ja varmistamme etteivät aulatilat ole liian ahtaat aiotulle henkilömäärälle ja että liikkuminen sujuu niin, ettei synny ruuhkatilanteita. Lisäksi teatterin yhteyshenkilö F-Host käy tapahtuman kokonaisuudessaan läpi etukäteen asiakkaan kanssa – vielä aiempaakin yksityiskohtaisemmin.

TURVALLISUUS