Finnkino B2B - Event Cinema -näytökset - Finnkino

B2B Event -sarjaliput ja omat Event Cinema -näytökset

Event Cinema käsittää elokuvateatteria varten tuotetut esitykset muista taiteen ja viihteen lajeista kuin elokuva. Event Cinema tarjoaa mm. oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua ja taidenäyttelyitä.

Yritysmyynnistä voit ostaa B2B Event -sarjalippuja, joilla voit lunastaa paikan mihin tahansa Finnkinolla kuluttajanäytötöksissä myynnissä olevaan Event Cinema -esitykseen. Liput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja ne toimitetaan paperilippuina.

Event Cinema -esityksistä voit ostaa myös omia näytöksiä. Oma Event Cinema -näytös veloitetaan osallistujamäärän mukaan, minimimäärä omassa näytöksessä on 50 henkilöä. Ota meihin yhteyttä ja järjestetään teille ikimuistoinen Event Cinema-näytös!


TILAA LIPPUTUOTTEITA

PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ

HINNASTO

Metropolitan opera

Upeita oopperoita ja klassikkotaiteilijoita

Tästä vuodesta on Head of Event Cinema - Marjut Apilo-Olson mukaan tulossa hieno oopperan osalta ja myös teatteri, konsertti ja taidenäyttelyjen sisällöt ovat kutkuttavan mielenkiintoisia. Luvassa ovat muun muassa klassikko-ooppera Lentävä  hollantilainen tähtinään Anja Kampe ja Mihoko Fujimura. Etelä-Carolinalaisen Charlestonin kaupungin slummeihin sijoittuvan Porgy ja Bess -oopperan brutaalin ahtaaja Crownin naisystävän Bessin roolin laulaa yhdysvaltalainen sopraano Angel Blue, joka on voittanut mm. Operalia-palkinnon.

Baletin suosikiksi nousee iki-ihana Romeo ja Julia. Teatterin puolelta Apilo-Olson suosittelee Laurence Olivier -palkinnon voittaneiden Lindsay Duncan and Alex Jenningsin tähdittämää Hansard-esitystä. Mielenkiintoista muuta sisältöä on mm. klassikkoanime Prinsessa Mononoke, Paul Gauguinin ainutlaatuisen taidenäyttelyn yksityiskierros Taideaarteita maailmalta: Gauguin From the National Gallery ja koskettava henkilökuvaus #AnneFrank. Parallel Stories.

TILAA LIPPUTUOTTEITA
PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ
HINNASTO