Finnkino B2B - Leffaherkut - Finnkino

 

 

LEFFAHERKUT & DINNER

Tarjoilut on katettu – aitiopaikalle

Tyylikkään ja mieleenpainuvan tapahtuman onnistunut toteutus vaatii hyvät puitteet, asiantuntevan henkilökunnan ja herkulliset tarjoilut. Finnkinon elokuvateattereissa tämä kaikki onnistuu helposti ja vaivattomasti aamupaloista illallisiin sekä cocktail-tilaisuuksiin.

Elokuvanautintoa ja erilaisia yritystilaisuuksia voi täydentää ruoka-annoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makuja. Catering-kumppanimme on Fazer Food & Co. Syötäviä on mahdollista nauttia salissa tai salin edustalla ja täydentää vaikkapa lasillisella viiniä tai pullollisella olutta. Kahvituksia on mahdollista tilata kahvileivällä tai ilman, myös alkoholipitoiset avecit on iltatilaisuuksissa suosittuja.

VARAA OMA TILAISUUS

HINNASTO

Herkut täydentävät elämyksen

Suosituimmat leffaherkut on popcorn ja virvoitusjuoma. Erilaiseen makuun valikoimastamme löytyy myös esimerkiksi leivonnaisia, jäätelöä, hedelmiä, makeisia ja smoothieita.

Alkoholin nautiskelu näytöksissä on myös sallittua. Meiltä saat tilattua laajasta valikoimasta erilaisia alkoholituotteita ja tarjoilunne voidaan räätälöidä juuri teidän tilaisuutenne näköiseksi.

VARAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

HINNASTO