Finnkino B2B - Yritysmyynnin elokuvasuositukset - Finnkino

 

 

OHJELMISTO

Järjestä elokuvalista
Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Vakoojat valepuvuissa

Vakoojat valepuvuissa

Ohjaaja James Gray
Pääosissa Alkuperäisversiossa Tom Holland, Karen Gillan, Will Smith, Ben Mendelsohn ja suomenkielisessä versiossa Oskari Tamminen, Jenny Pitkänen, Carla Rindell, Ilari Johansson
Ensi-ilta 31.01.2020
Kesto 1h 42min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Supervakooja Lance Sterling (Will Smith) ja tiedemies Walter Beckett (Tom Holland) ovat lähes täydellisiä vastakohtia toisilleen. Lance on tyylitelty, sulavakäytöksinen ja hienostunut. Walter on… jotain täysin muuta. Walterilta puuttuu sosiaaliset taidot, mutta hän korvaa sen älykkäillä ja kekseliäillä asioilla. Hän luo mahtavia vempaimia, joita Lance käyttää eeppisissä tehtävissään.

Yllättäen tapahtuu jotain täysin odottamatonta, jolloin Walter ja Lance joutuvat yhtäkkiä luottamaan toisiinsa aivan uudella tavalla. Tämän oudon parivaljakon on opittava toimimaan tiiminä, koska muuten koko maailma on vaarassa. VAKOOJAT VALEPUVUISSA on animoitu komedia, joka sijoittuu kansainvälisen vakoilun korkea-oktaaniseen maailmaan!

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Jännitys, Romantiikka | A Hidden Life

A Hidden Life

Ohjaaja Terrence Malick
Pääosissa Matthias Schoenaerts, Michael Nyqvist, August Diehl
Ensi-ilta 07.02.2020
Kesto 2h 54min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Tositapahtumiin pohjautuva A HIDDEN LIFE on tarina unohdetutusta sankarista, Franz Jägerstätteristä, joka kieltäytyi taistelemasta natsien puolesta toisen maailmansodan aikana. Rangaistuksena maanpetoksesta häntä uhkaa kuolemantuomio, mutta itävaltalainen maanviljelijä löytää toivon vankkumattomasta uskostaan ja rakkaudestaan vaimoaan ja lapsiaan kohtaan.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Jännitys | Bombshell - Hiljaisuuden rikkojat

Bombshell - Hiljaisuuden rikkojat

Ohjaaja Jay Roach
Pääosissa Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman
Ensi-ilta 07.02.2020
Kesto 1h 49min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Tositapahtumiin perustuva elokuva BOMBSHELL – HILJAISUUDEN RIKKOJAT on hätkähdyttävä tarina maailmaa kuohuttaneesta skandaalista ja naisista, jotka kukistivat kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimman mediaimperiumin johtajan. Elokuvan pääosissa nähdään Oscar-voittajat Charlize Theron ja Nicole Kidman sekä John Lithgow ja Margot Robbie. Muissa rooleissa ovat muun muassa Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell ja Allison Janney. Elokuvan on ohjannut Emmyllä palkittu Jay Roach ja sen on käsikirjoittanut Oscar-voittaja Charles Randolph.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Kotimainen | Orkesterin edessä

Orkesterin edessä

Ohjaaja Anna-Karin Grönroos
Pääosissa Emilia Hoving, I-Han Fu, James Kahane, Atso Almila, Hannu Lintu, Susanna Mälkki
Ensi-ilta 07.02.2020
Kesto 1h 15min
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Tuffi Films tuo valkokankaille helmikuussa Anna-Karin Grönroosin ohjaaman dokumenttielokuvan Orkesterin edessä. Se seuraa kolmen lahjakkaan muusikon opintoja Taideyliopistossa Sibelius-Akatemian kapellimestariluokalla, joka on alallaan yksi maailman arvostetuimmista. Tämä on ensimmäinen kerta sitten 90-luvun kun ”kapuluokka” on avannut ovensa elokuvantekijöille ja on intiimein opiskelijan näkökulmasta tehty seurantakuvaus siellä.

Emilia HovingI-Han Fu ja James Kahane ovat nuoria muusikoita, jotka ovat valinneet itselleen instrumenteista kaikkein vaativimman, sinfoniaorkesterin. Kapellimestarin on oltava itsevarma, karismaattinen, herkkä, tarkka ja sytyttävä. Heidän tulee vakuuttaa orkesterin soittajat siitä, että tietää mitä tekemässä, vaikka oma mieli on täynnä kyseenalaistuksia ja epävarmuuksia.

Kapellimestari Atso Almila toimi kuvausaikana kapellimestari- ja orkesterikoulutuksen professorina Sibelius-Akatemiassa. ”Elokuva antaa todenmukaisen kuvan kansainvälisen luokkamme arjesta Musiikkitalossa sekä oppilaiden ajatuksista ja elämästä talon ulkopuolella. Elävän orkesterin kanssa tehtävä opetustyö korostuu, sillä olemme vuosikymmeninä pitäneet sitä tehokkaimpana tapana opettaa kapellimestareita. Ohjaaja Anna-Karin Grönroos on katsellut työtämme kiinnostuneena, maallikon silmin, siksi lopputulos on varmasti antoisa laajalle katsojakunnalle”, kommentoi Almila elokuvaa.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Komedia, Perhe-elokuvat, Romantiikka, Seikkailu, Toiminta | Peanut Butter Falcon

Peanut Butter Falcon

Ohjaaja Tyler Nilson, Michael Schwartz
Pääosissa Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, Bruce Dern, John Hawkes
Ensi-ilta 14.02.2020
Kesto 1h 33min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

SXSW-festivaalin yleisösuosikki, uuden ajan Forrest Gump, vuoden upein road movie!

Little Miss Sunshine -elokuvan tuottajien sydämellisessä uutuusteoksessa Zak (Zack Gottsagen), Downin syndroomainen poika, karkaa hoitokodistaan tavoitellakseen suurta unelmaansa tulla showpainijaksi. Epätodennäköisten sattumusten kautta Tyler (Shia LaBeouf), karkumatkalla oleva lainsuojaton, päätyy Zakin epäviralliseksi valmentajaksi ja matkakumppaniksi. Yhdessä tämä valloittava kaksikko matkustaa pitkin Floridan rannikkoa: viskiä juoden, kalastellen ja kiinnijäämistä kartellen. Asiat mutkistuvat entisestään, kun mukaan kuvioihin tulee Eleanor (Dakota Johnson), vastuuntuntoinen nuori työntekijä, joka haluaisi palauttaa Zakin takaisin hoitokotiin.

The Peanut Butter Falcon murtaa elokuvamaailman ennakkoluuloja: näyttelijöitä, joilla on Downin oireyhtymä, ei ole totuttu valkokankaalla näkemään – varsinkaan pääosassa, nimekkään tähtikaartin kärjessä. Zakin roolin näyttelevä ilmiömäinen Zack Gottsagen on lyönyt epäilijöille luun kurkkuun hurmaamalla katsojat kautta maailman.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Komedia, Kotimainen, Perhe-elokuvat | Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen

Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen

Ohjaaja Lenka Hellstedt
Pääosissa Emelia Levy, Matilda Pirttikangas, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja, Lari Halme, Pirjo Heikkilä, Krisse Salminen, Aksa Korttila
Ensi-ilta 14.02.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Sinikka ja Tiina Nopolan suositun kirjasarjan Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -kirjaan perustuva elokuva saa ensi-iltansa 14.2.2020. 

Heinähattu on juuri aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse. Asiasta seuraa soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit sekä kyläpoliisit Isonapa ja Rillirousku.

Nopoloiden käsikirjoittaman elokuvan ohjaa Lenka Hellstedt (mm. Kaikki oikein, Minä ja Morrison) ja pääosissa nähdään 8-vuotiaat Emelia Levy (Heinähattu) ja Matilda Pirttikangas (Vilttitossu).

 

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Jännitys, Komedia, Kotimainen, Romantiikka, Seikkailu, Toiminta | Se mieletön remppa

Se mieletön remppa

Ohjaaja Taneli Mustonen
Pääosissa Sami Hedberg, Kiti Kokkonen, Hannu-Pekka Björkman, Kari Ketonen
Ensi-ilta 19.02.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hillitön Se mieletön remppa -komedia kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän?
Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous 1 ja 2 -komedioiden ohjaaja Taneli Mustonen ja se on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotanto.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Koiranpäivät

Koiranpäivät

Ohjaaja Kevin Johnson
Pääosissa Suomenkielisessä versiossa Tuukka Leppänen, Emma Louhivuori, Hanna Pakarinen, Joonas Saartamo
Ensi-ilta 21.02.2020
Kesto 1h 27min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Shrek-elokuvan tekijöiden sydämellisessä uutuusanimaatiossa luksuselämään tottunut koira nimeltä Riesa päätyy rikkauksista ryysyihin paetessaan entisen omistajansa ahneita lapsia. Hän joutuu opettelemaan, kuinka oikeassa maailmassa eletään. Matkalla Riesa tapaa aivan uusia ystäviä – ja löytää uuden kodin odottamattomasta paikasta.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Seikkailu, Toiminta | Eteenpäin

Eteenpäin

Ohjaaja Dan Scanlon
Pääosissa Alkuperäisversiossa Chris Pratt, Tom Holland
Ensi-ilta 06.03.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Disney/Pixarin Eteenpäin sijoittuu nykyaikaiseen fantasiamaailmaan, jossa kaksi haltijaveljestä aloittaa ihmeellisen etsintäretken selvittääkseen onko maailmassa vielä jäljellä hitunen taikuutta. Veljeksille antavat äänensä Chris Pratt ja Tom Holland.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS