Finnkino B2B - Yritysmyynnin elokuvasuositukset - Finnkino

 

 

OHJELMISTO

Järjestä elokuvalista
Näkemiin professori
Draama, Komedia, Seikkailu | Näkemiin professori

Näkemiin professori

Ohjaaja Wayne Roberts
Pääosissa Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young
Ensi-ilta 24.04.2020
Kesto 1h 30min
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kun elämäänsä kyllästynyt yliopistoprofessori Richard (Johnny Depp) saa kuulla koko loppuelämänsä mullistavan diagnoosin, hän päättää heittää sovinnaiset käytöstavat taivaan tuuliin ja elää elämäänsä täysin estoitta. Richard ei kaihda paheita eikä välitä vaimonsa (Rosemarie DeWitt) tai yliopiston rehtorin (Ron Livingston) mielipiteistä pätkääkään. Hän laukoo vapautuneesti suorat sanat kaikille, jotka ärsyttävät häntä vähääkään. Ajan käydessä vähiin Richardin on löydettävä sanat myös niille, joita hän eniten rakastaa.

Wayne Robertsin ohjaama Näkemiin professori on musta komedia täynnä terävää huumoria, joka paitsi viihdyttää, myös koskettaa.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Babyteeth
Draama | Babyteeth

Babyteeth

Ohjaaja Shannon Murphy
Pääosissa Eliza Scanlen, Toby Wallace, Essie Davis, Ben Mendelsohn
Ensi-ilta 01.05.2020
Kesto 1h 57min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

BABYTEETH on herkkä ja koskettava draama perheestä, joka on sekaisin sitä kohdanneesta lamaannuttavasta surusta: perheen teini-ikäinen tytär Milla on vakavasti sairas. Kun Milla alkaa hengailla itseään useamman vuoden vanhemman pahan pojan Moseksen kanssa, ei vanhemmilta riitä suhteelle ymmärrystä. Moses kuitenkin onnistuu sytyttämään Millan kateissa olleen elämänjanon ja vanhemmat joutuvat punnitsemaan uudelleen sitä, mikä Millalle – ja koko perheelle – onkaan lopulta tärkeintä. Perheen elämänilo tuntuu pulppuavan tragedian äärellä kirkkaampana ja voimakkaampana kuin koskaan.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Terapiaa tunisialaisittain
Draama, Komedia | Terapiaa tunisialaisittain

Terapiaa tunisialaisittain

Ohjaaja Manele Labidi
Pääosissa Golshifteh Farahani, Majd Mastoura, Aïcha Ben Miled, Feriel Chamari, Hichem Yacoubi, Najoua Zouhair, Jamel Sassi, Ramla Ayari, Moncef Ajengui
Ensi-ilta 22.05.2020
Kesto 1h 28min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

TERAPIAA TUNISIALAISITTAIN (UN DIVAN À TUNIS) on hurmaava elokuva ranskalaistuneesta psykoanalyytikosta Selmasta (Golshifteh Farahani), joka palaa kotiinsa Tunisiaan aikeenaan avata psykoanalyytikon vastaanotto. Selman bisnekset lähtevät käyntiin kompuroiden, sillä maan byrokratia kampittaa Selman suunnitelmia tavalla jos toisellakin. Vaikka tunisialaiset eivät julkisesti tunnusta minkään muotoista terapiaa tarvitsevansakaan, riittää Selman terapiadivaanille asiakkaista jonoksi asti, sillä yhden jos toisen paikkakuntalaisen mieltä tuntuu kaihertavan jokin salaisuus.

Ranskalais-tunisialainen komediallinen draama on myös ikkuna tämän päivän Tunisiaan. Maahan, joka elää vallankumouksen jälkeisiä murrosvuosiaan, ja jonka tiukan konservatiivisen pinnan alla puhaltavat jo aivan uudet tuulet. Elokuva sai maailmanensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla syksyllä 2019, jossa se myös voitti festivaalin yleisöpalkinnon.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Tenet
Draama, Fantasia, Jännitys, Seikkailu, Toiminta | Tenet

Tenet

Ohjaaja Christopher Nolan
Pääosissa Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Kenneth Branagh
Ensi-ilta 17.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Chistopher Nolanin elokuvat ovat perinteisesti keränneet huomattavan määrän Oscar-ehdokkuuksia ja -palkintoja, Tenet on hänen uusin täyspitkä elokuva.


TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Jungle Cruise
Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Jungle Cruise

Jungle Cruise

Ohjaaja Jaume Collet-Serra
Pääosissa Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Ensi-ilta 22.07.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Suosikkinäyttelijät Dwayne Johnson ja Emily Blunt vievät sinut elämäsi seikkailulle Disneyn elokuvassa Jungle Cruise, joka tarjoaa vauhdikasta kyytiä Amazonin viidakoissa letkeää herjaa heittelevän kippari Frank Wolffin ja pelottoman tutkijan tri Lily Houghtonin matkassa. Lily matkustaa Lontoosta Amazonin viidakkoseudulle ja turvautuu Frankin kyseenalaisiin opaspalveluihin heidän seilatessaan jokea La Quilalla—Frankin ränsistyneellä mutta omalla tavallaan viehkolla paatilla. Lily on päättänyt löytää ikivanhan puun, jolla on parantavia voimia ja joka voisi siis mullistaa lääketieteen tulevaisuuden. Tämä yllättävä parivaljakko tempautuu seikkailuun, jonka varrella he kohtaavat sademetsän petollisen kauniissa kätköissä lukemattomia vaanivia vaaroja ja yliluonnollisia voimia. Kun heidän etsimänsä puun salaisuudet ovat vihdoin paljastumassa, panokset kohoavat kattoon, kun Lilyn ja Frankin—ja koko ihmiskunnan—kohtalo on vaakalaudalla.


TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Romantiikka, Seikkailu, Toiminta | Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Ohjaaja Patty Jenkins
Pääosissa Pedro Pascal, Gal Gadot, Kristen Wiig
Ensi-ilta 14.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Sarjakuviin perustuvassa Wonder Woman 1984 -elokuvassa Gal Gadot nähdään jälleen valkokankaalla Wonder Woman -supersankarin hahmossa.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Seurapeli
Draama, Komedia, Kotimainen, Romantiikka, Seikkailu | Seurapeli

Seurapeli

Ohjaaja Jenni Toivoniemi
Pääosissa Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Christian Hillborg, Iida-Maria Heinonen, Paula Vesala, Paavo Kinnunen
Ensi-ilta 21.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Seurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.


Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä – aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti.

Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Animaatio, Draama, Fantasia, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Soul - Sielun syövereissä

Soul - Sielun syövereissä

Ohjaaja Pete Docter
Pääosissa
Ensi-ilta 28.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Oletko koskaan miettinyt mistä intohimosi, unelmasi ja kiinnostuksesi kumpuavat? Mikä tekee sinusta… SINUT? Vuonna 2020 Disney/Pixar vie sinut matkalle New York Cityn kaduilta kosmisiin ulottuvuuksiin etsiessään vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Tove
Draama, Kotimainen | Tove

Tove

Ohjaaja Zaida Bergroth
Pääosissa Alma Pöysti, Krista Kosonen, Shanti Roney
Ensi-ilta 02.10.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Helsinki, 1945. Sota on ohi ja värit palanneet taidemaalari Tove Janssonin elämään. Hän pystyy vihdoin hankkimaan oman studion ja antamaan kaikkensa menestyäkseen kansainvälisenä taiteilijana. Tove ei antaudu sosiaaliselle paineelle perustaa perhe, tärkeintä hänelle ovat taide ja vapaus. Vapaus myös johdattaa hänet avoimeen suhteeseen naimisissa olevan poliitikon ja vasemmistointellektuellin Atos Wirtasen kanssa. Kumpikin on sitä mieltä, että toista ei voi omistaa. Kaunis ajatus joutuu koetukselle, kun Tove rakastuu teatteriohjaaja Vivica Bandleriin. 

Tove alkaa kirjoittaa tarinoita muumeista, ja inspiraation lähteenä toimii hänen oma elämänsä. Muumit alkavat valloittaa maailmaa. Ensimmäistä teatterinäytelmää seuraa monivuotinen sopimus lontoolaisen Evening Newsin kanssa, mutta sopimuksen lupaama vapaus muuttuukin ylitsepääsemättömäksi työtaakaksi.

TOVE on elokuva oman äänen löytämisestä, polusta taiteilijana, vaikeiden päätösten tekemisestä ja onnen oikeutuksesta. Helsinkiin, Pariisiin ja saaristoon sijoittuva tarina kertoo taiteilijasta ja naisesta, jonka rakastetuista teoksista tuli perintö koko maailmalle.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS