Vuoden elokuvamainos arvonnan säännöt - Finnkino

Finnkinon järjestämän Vuoden elokuvamainos 2023 -arvonnan säännöt

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Finnkinon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan kanssa.

Kukin henkilö saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Saatamme tarkistaa osallistumiskelpoisuutesi arvontaan. Mikäli osallistumiskelpoisuus ei täyty, saattaa se johtaa palkinnon menettämiseen. Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista tai uutiskirjeen tilaamista.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 31.1.-31.3.2024. Finnkino ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan voittaja

Voittajat valitaan arpomalla niiden joukosta jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa äänestyksen yhteydessä. Otamme voittajiin yhteyttä sähköpostitse. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 5 arkipäivän sisällä yhteydenotosta, arvomme uuden voittajan.

Palkinto

Palkintona on Finnkinon lippupaketti, joka sisältää 4 sarjalippua (arvo 53 euroa). Palkintoja arvotaan 10 kappaletta ja ne toimitetaan voittajille sähköpostitse. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voida luovuttaa toiselle henkilölle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sen sisältöä voi muuttaa. Voittajalla on oikeus kietäytyä palkinnon vastaanottamisesta.

Arpajaisvero

Finnkino Oy maksaa arpajaisveron.

Tietosuoja

Arvontaan osallistujien yhteystiedot kerätään vain arvontaa varten ja ne poistetaan kun arvonta on suoritettu ja arvonnan voittajiin saatu yhteyttä. Voittajien tiedot luovutetaan ainoastaan Finnkinon edustajalle. 

Yleiset ehdot

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Voimme keskeyttää, peruuttaa tai muuttaa arvonnan sisältöä tai luonnetta, sikäli kuin se katsotaan kohtuulliseksi. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin, sekä oikeuden mitätöidä arvontaan osallistumisen, jonka katsotaan rikkovan näitä ehtoja tai jos osallistumiskelpoisuuden määritelmä ei täyty. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kampanjan järjestäjä.