Pikkujoulut elokuvissa – saatavana nyt myös perjantai-iltaisin - Finnkino

14.10.2020

Pikkujoulut elokuvissa – saatavana nyt myös perjantai-iltaisin

Jaa artikkeli

Pikkujoulut yhteisen elokuvaelämyksen ääressä on mahtava tapa pitää hauskaa yhdessä ja löysentää kravattia, kiittää tiimiä ja yritystä kuluneesta vuodesta, sekä viettää aikaa turvallisesti yhdessä.

Pikkujoulujen järjestäminen elokuvissa onnistuu monen kokoisille tiimeille ja yrityksille. Omat näytökset myydään 50 prosentin kapasiteetilla, jotta kaikilla vieraillamme on turvallinen ja mukava olo teattereissamme. Salikokoja on runsaasti ja pienin salimme on 28-paikkainen, eli minimissään oman näytöksen saa järjestettyä jo 14 hengelle. Finnkinon B2B-tiimi ja teatterin F-Hostit huolehtivat, että saat kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet turvallisen tapahtuman toteuttamiseen.

Loppuvuonna valkokankaita koristaa poikkeuksellisen laaja kattaus loistavia kotimaisia elokuvia, ja autamme valitsemaan juuri tiiminne henkeen sopivan leffan sekä leffaherkut. Piristä siis tiimiäsi pikkujoulu-kaudella yritysleffalipuilla tai omalla näytöksellä!

Valitse suosikkisi Finnkinon teattereista ja varaa oma pikkujoulunäytöksesi osoitteesta [email protected] tai 09-1311 9205

Turvallisuus

Oma elokuvanäytös