Kaikki teatterimme ovat jälleen auki - Finnkino

yritysmyynti, mediamyynti, 03.6.2020

Tervetuloa takaisin!

Jaa artikkeli

Turvallisesti yhdessä

Varmistaaksemme elokuvakävijöiden sekä henkilökuntamme turvallisuuden, olemme luoneet turvallisuusohjeistuksen, ja koko osaava henkilöstömme on ohjeistettu auttamaan ja turvaamaan vieraidemme hyvinvointi sen mukaisesti. Noudatamme tehostettuja käytäntöjä siivoukseen ja turvaväleihin liittyen saleissa sekä muissa tiloissamme, ja kehotamme vieraitamme ostamaan liput etukäteen verkosta, sillä emme ota vastaan käteistä teattereissamme. Myynnissä tulee olemaan rajoitettu määrä paikkoja, jotta varmistamme seurueiden välissä olevan riittävän etäisyyden. Kooste ohjeistuksista tehostettuihin turvajärjestelyihin liittyen on julkaistu osoitteessa finnkino.fi/turvallisuus.

YRITYSMYYNTI

Yritysleffaliput, joiden voimassaolo oli alun perin päättymässä 13.3.–10.6.2020 välisenä aikana, ovat nyt voimassa 10.10.2020 asti. Jos yritysleffaliput ovat vanhentumassa 10.6.2020 jälkeen, niiden voimassaoloaikaa on jatkettu neljällä kuukaudella, jotta kaikki pääsevät varmasti nauttimaan elokuvaelämyksistä teattereissamme. Tämä pidennys on tehty automaattisesti kaikkiin jo ostettuihin lippuihin eikä edellytä asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Jos ostit yritysleffalippuja 11.4.2020 tai sen jälkeen, neljän kuukauden lisäaika on jo huomioitu lippujen voimassaoloajassa. 11.7.2020 alkaen ostettujen yritysleffalippujen voimassaoloaika on normaali 12 kk. Yritysmyynti palvelee klo 9.00-16.00.

 

MEDIAMYYNTI

Heinäkuun avauksen jälkeen yleisö on palannut elokuvateattereihin, mutta ensi-iltoijen siirryttyä loppukesään ja syksyyn, seuraamme kävijämääriä entistä tarkemmin. Maltillisilla katsojaennusteilla varmistamme kampanjoiden kontaktien varman toteutumisen ja kampanjoiden laskutus tehdään poikkeuksellisesti vasta jälkikäteen, kun kampanjan kontaktit on saatu täyteen. Ota yhteyttä mediamyyntiin.

 

Kiitos kärsivällisyydestä ja toivotamme kaikki lämpimästi takaisin elokuvien pariin. Tehdään yhdessä vaikutus!


Yritysmyynnin yhteystiedot

Mediamyynnin yhteystiedot