Finnkino aloittaa yhteistyön elokuva-alaa käsittelevän podcastin kanssa - Finnkino

08.2.2021

Finnkino aloittaa yhteistyön elokuva-alaa käsittelevän podcastin kanssa

Jaa artikkeli

Suomen suurin elokuvateatteriketju Finnkino ja uusi elokuviin ja elokuvatoimialaan keskittyvä Popcorn with Esko niminen podcast aloittavat uudenlaisen yhteistyön elokuva-alaa käsittelevällä Leffakulissien takana-podcastsarjalla.

Podcastien suosio on kasvanut viime vuosien aikana sisällön kulutusmuotona, ja myös yritysten ja podcastien välinen yhteistyö on huomattavasti lisääntynyt korostaen merkitystään tärkeänä markkinointiviestinnän kanavana. Helmikuun 8. päivästä alkaen Finnkino aloittaa yhteistyön Suomen ensimmäisen elokuva-toimialaa käsittelevän Popcorn with Esko -podcastin kanssa. Elokuvateatteriketjun ja podcast-kanavan yhteistyössä luodussa Leffakulissien takana -sarjassa haastatellaan toimialan asiantuntijoita ja pureudutaan toimialaa koskeviin ajankohtaisiin kysymyksiin.  

”Tämänkaltaista yhteistyötä elokuva-alalla ei ole ennen Suomessa tehty ja se avaa täysin uudenlaisen ulottuvuuden elokuvista kiinnostuneille faneille syventyä elokuva-alan koukeroihin suoraan alan kiinnostavimpien haastateltavien kertoessa, miten elokuvia tehdään ja miten ilmiöt syntyvät. Finnkinon tukema podcast-sarja mahdollistaa jännittävän pilkahduksen leffakulissien taakse, jonka kautta kuullaan alan toimijoiden kuvatessa, miten raskaan koronavuoden jälkeen ollaan selvitty ja miten tästä katsotaan eteenpäin tulevaisuuteen.”, toteaa uutta Popcorn with Esko podcastiä juontava Esko Felin.  ”On aivan mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Finnkinon kaltaisen toimijan kanssa varsinkin sellaiseen aikaan, jolloin elokuvateatteriala kaipaa hyviä uutisia.”, Felin lisää.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme elokuviin liittyviä kuunteluelämyksiä myös teattereiden rajoitusten ollessa voimassa, ja podcast-yhteistyö mahdollistaa tärkeää viestintää elokuva-alan tilanteesta, jota haluamme tukea. Finnkinolle tämä oli loistava tilaisuus myös tehdä aikaisemmasta poikkeavaa markkinointiviestintää ja olla luonnollisesti mukana elokuva-alaa käsittelevässä sisällössä.”, toteaa Finnkinon Head of Marketing & Digital, Tiina Hovi.  

Leffakulissien takana –sarjan aloittaa Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistisen haastattelu, jossa keskustellaan toimialan rakenteesta, koronavuodesta ja elokuva-alan tulevaisuuden näkymistä. Finnkino toivoo uudenlaisen yhteistyön lisäävän yleistä tietoutta elokuva-alan toiminnasta sekä herättävän yleistä keskustelua elokuvateattereiden tärkeästä roolista ja vastuusta turvallisten ja elämyksellisten kulttuurikokemuksien tarjoajana. ”Uudenlainen sisältöyhteistyö Suomen suurimman elokuvateatteriketjun kanssa on ainutlaatuista ja hieno esimerkki siitä, miten yrityksen ja podcast-kanavan välisen yhteistyön kautta voidaan monipuolistaa markkinointiviestintää”, Popcorn with Esko podcastin juontaja Esko lisää.

 

#1 jakso vieraana Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen (8.2.2021)

#2 jakso vieraana Biorex Cinemas Oy:n toimitusjohtaja ja Elokuvateatteriliiton puheenjohtaja Aku Jaakkola (22.2.2021) 

#3 jakso vieraina elokuvaohjaaja Virpi Suutari ja näyttelijä Martti Suosalo (8.3.2021)

#4 jakso vieraana kulttuurialan monitoimimies Tuukka Temonen (22.3.2021)