MBA Hannele Wolf-Mannila on nimitetty Finnkinon myyntijohtajaksi - Finnkino

yritysmyynti, 31.1.2019

MBA Hannele Wolf-Mannila on nimitetty Finnkinon myyntijohtajaksi

Jaa artikkeli

MBA Hannele Wolf-Mannila on nimitetty Finnkinon myyntijohtajaksi, vastuualueena media- ja B2B-myynti. Hannele Wolf-Mannila raportoi toimitusjohtajalle ja kuuluu Finnkino Groupin johtoryhmään. Wolf-Mannila siirtyy Finnkinolle Turun Messukeskuksen toimitusjohtajan paikasta 4. helmikuuta.

”Olen erittäin iloinen, että saamme Hannele Wolf-Mannilan vahvistukseksi joukkoomme ja kehittämään edelleen media- ja B2B-myyntiä. Elokuvateatterit ovat vakiinnuttaneet asemansa erinomaisina paikkoina tavoittaa kiinnostavia kohderyhmiä mainonnalla ja järjestää ikimuistoisia elämyksiä yritysasiakkaille. Olemme investoineet voimakkaasti resursseihin, puitteisiin ja tekniikkaan, joilla pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisempaa markkinointi- ja tapahtumapalvelua yritysasiakkaillemme”, kertoo toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

”Minulla on kokemusta Finnkinosta sekä yksityis- että yritysasiakkaana useamman vuoden ajalta. Uskon, että voin hyödyntää näitä kokemuksia, kun pääsen yhdessä tiimien kanssa kehittämään palveluita yritysasiakkaillemme”, Hannele Wolf-Mannila iloitsee.

 

Takaisin ajankohtaisiin