Näitä elokuvia suosittelemme

Järjestä elokuvalista
Animaatio, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Viidakon veijarit

Viidakon veijarit

Ohjaaja David Alaux / Pekka Lehtosaari vastaa suomenkielisestä toteutuksesta
Pääosissa Pete Hanttu, Tuukka Leppänen, Markus Bäckman, Katja Sirkiä, Jari Salo, Sanna Majuri, Aku Laitinen, Tero Koponen, Rasmus Lehtosaari, Katja Novitsky, Joel Thiam, Ruska Lehtosaari
Ensi-ilta 20.04.2018
Kesto 1h 37min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Täältä tulevat Viidakon veijarit!
Heidän johtajansa Mauri saattaa näyttää pingviiniltä – mutta sisältä hän on todellinen tiikeri! Historian kömpelöin mutta hyväsydämisin kungfu-mestari on tiikeriäidin kasvattama oikeuden puolustaja, joka aikoo ylläpitää järjestystä ja oikeudenmukaisuutta viidakossa, kuten hänen äitinsä teki häntä ennen.

Kun pahansuopa koala Igor yrittää tuhota viidakon armeijanaan lauma paviaaneja, Mauri ystävineen muodostaa pelastusryhmän, joka on hädän hetkellä aina valmiina auttamaan!

Samannimiseen suosittuun tv-sarjaan perustuva Viidakon veijarit on sydämeenkäypä seikkailu viidakon pelastamisesta, itsensä hyväksymisestä ja ystävyyden merkityksestä.

Draama, Komedia, Romantiikka | Minä, Simon

Minä, Simon

Ohjaaja Greg Berlanti
Pääosissa Nick Robinson, Katherine Langford, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Talitha Bateman, Jorge Lendeborg Jr., Alexandra Shipp, Keiynan Lonsdale
Ensi-ilta 04.05.2018
Kesto 1h 50min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Jokainen ansaitsee suuren rakkaustarinan, mutta Simonille asia ei ole ihan niin yksinkertainen. Kukaan ei nimittäin vielä tiedä hänen pitävän pojista. Simon on myös rakastunut netissä, eikä hänellä ole aavistustakaan pojan henkilöllisyydestä. Asioiden ratkaiseminen osoittautuu hulvattomaksi, pelottavaksi ja ennen kaikkea elämää mullistavaksi.

Becky Albertallin menestysromaaniin ”Minä, Simon, Homo Sapiens” perustuva elokuva on hauska ja sydämellinen tarina aikuistumisesta, itsensä löytämisestä ja rakastumisesta. Elokuvan on ohjannut Greg Berlanti (Dawson´s Creek, Brothers & Sisters).

Komedia | The Death of Stalin

The Death of Stalin

Ohjaaja Armando Iannucci
Pääosissa Steve Buscemi, Simon Russell Beale, Paddy Considine, Rupert Friend, Jason Isaacs, Michael Palin, Andrea Riseborough, Jeffrey Tambor
Ensi-ilta 04.05.2018
Kesto 1h 46min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Erinomaisten brittikomedioiden taiturin Armando Iannuccin THE DEATH OF STALIN vie katsojat vuoden 1953 Moskovaan. Kun Josef Stalin saa vakavan sairauskohtauksen ja alkaa tehdä kuolemaa, alkaa Neuvostoliitossa kaikkien aikojen poliittinen valtataistelu. Suuri johtaja on heittämässä lusikkaansa nurkkaan ja paikka tulee avoimeksi seuraajalle, jos tämä vaan pelaa korttinsa oikein. Ja ehdokkaita on pelissä monta! Kremlissä kuhisee, kun perheenjäsenet ja vallanjanoiset poliitikot Hruštšovista Berijaan ja Žukovista Molotoviin ottavat tilanteesta kaiken irti. The Death of Stalin on kuriton komedia poliittisesta kilvoittelusta ja hillitöntä menoa marssittaa nimekäs näyttelijäkaarti Steve Buscemi, Michael Palin, Jeffrey Tambor, Rupert Friend, Olga Kurylenko ja Andrea Riseborough.

Draama | Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville

Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville

Ohjaaja Mike Newell
Pääosissa Lily James, Michiel Huisman, Glen Powell, Jessica Brown Findley, Katherine Parkinson, Matthew Goode, Tom Courtenay, Penelope Wilton
Ensi-ilta 04.05.2018
Kesto 2h 4min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Lontoo, 1946. Juliet, valovoimainen, mutta hieman itsepäinen kirjailija saa kirjeen salaperäiseltä kirjallisuuspiiriltä, joka sai alkunsa natsien miehittämällä Guernseyn saarella. Julietin uteliaisuus herää ja hän päättää matkustaa saarelle. Perillä hän tutustuu ihastuttavan omalaatuiseen joukkoon, joka muodostaa Kirjallisen piirin perunankuoripaistoksen ystäville. Yksi heistä on kirjeen lähettänyt Dawsey, rosoinen ja kiehtova maajussi. Kun sota-ajan tapahtumien salaisuudet alkavat aueta Julietille, hän huomaa kiintyvänsä yhä vahvemmin saareen, sen kirjapiiriin ja erityisesti erääseen sen jäsenistä.

Elokuva perustuu Mary Ann Shafferin ja Annie Barrowsin samannimiseen kirjaan, jonka on Suomessa julkaissut Otava.

Animaatio, Komedia, Seikkailu | Mestarietsivä Sherlock Gnomes

Mestarietsivä Sherlock Gnomes

Ohjaaja John Stevenson
Pääosissa Emily Blunt, Mary J. Blige, Kelly Asbury, Michael Caine, Jamie Demetriou, Johnny Depp, Chiwetel Ejiofor
Ensi-ilta 01.06.2018
Kesto 1h 26min
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Puutarhatontut Gnomeo ja Julia palkkaavat mestarietsivä Sherlock Gnomesin tutkimaan kadonneiden puutarhakoristeiden kohtaloa.