Näitä elokuvia suosittelemme

Järjestä elokuvalista
Draama | Kolme naista

Kolme naista

Ohjaaja Jafar Panahi
Pääosissa Behnaz Jafari, Jafar Panahi, Marziyeh Rezaei, Maedeh Erteghaei
Ensi-ilta 05.04.2019
Kesto 1h 40min
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Taxi Teheran -elokuvan ohjanneen Jafar Panahin uudessa elokuvassa KOLME NAISTA näyttelijä Behnaz Jafari on suunniltaan nähtyään videon, jossa nuori tyttö pyytää apua hänen vanhempiensa estettyä opinnot Teheranin draamakoulussa. Behnaz lähtee kesken kuvausten etsimään tyttöä ohjaaja Jafar Panahin kanssa. He matkustavat pieneen azerinkieliseen kylään Iranin luoteisosassa, jossa he tapaavat hurmaavia ja anteliaita vuoristokyläläisiä. Behnazille ja Jafarille selviää samalla, että tietyt perinteet elävät sitkeinä yhteisössä.

Kolme naista palkittiin Cannesin elokuvajuhlilla parhaasta käsikirjoituksesta.

Suosittelemme lukioille ja keskiasteen oppilaitoksille.

Animaatio | Ihmeiden puisto

Ihmeiden puisto

Ohjaaja David Feiss‎
Pääosissa Suomenkielinen dubbaus: ABREU, Rudi Rok, Esko Eerikäinen, Peter Pihlström, Aki Linnanahde, Minka Kuustonen, Saana Norra, Vilppu Uusitalo, Jani Karvinen, Katja Aakkula, Petri Hanttu ja originaaliversio: Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver, Mila Kunis, Kenan Thompson, Ken Jeong, Norbert Leo Butz, Brianna Denski ja Ken Hudson Campbell
Ensi-ilta 12.04.2019
Kesto 1h 25min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Iloinen ja kekseliäs June löytää metsän siimeksestä kätketyn huvipuiston. Puisto on täynnä huikeita laitteita ja hassuja puhuvia eläimiä, mutta se on sekasorron vallassa. Pian June saa selville, että puisto on syntynyt hänen mielikuvituksestaan, ja hän on ainut joka voi korjata sen. June yhdistää voimansa uusien eläinystäviensä kanssa pelastaakseen taianomaisen paikan, todellisen ihmeiden puiston.

Saatavilla 2D ja 3D-versiona, suomeksi ja englanniksi puhuttuna.

Suosittelemme kaikille ikäryhmille.

Draama | After

After

Ohjaaja Jenny Gage
Pääosissa Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher
Ensi-ilta 12.04.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

AFTER on tarina Tessasta; ahkerasta opiskelijasta, velvollisuudentuntoisesta tyttärestä ja uskollisesta tyttöystävästä, joka aloittaa ensimmäisen opiskeluvuotensa collegessa. Tessalla on tarkat suunnitelmat tulevaisuutensa suhteen, mutta ne muuttuvat, kun hän tapaa tumman ja salaperäisen Hardin Scottin. Hardinin vetovoimainen kapinallisuus saa Tessan kyseenalaistamaan itsensä ja hänen valintansa elämänsä suhteen. Elokuva perustuu Anna Toddin samannimiseen romaaniin.

Suosittelemme lukioille ja keskiasteen oppilaitoksille.

Draama | Budapestin auringonlasku

Budapestin auringonlasku

Ohjaaja László Nemes
Pääosissa Vlad Ivanov, Juli Jakab, Susanne Wuest
Ensi-ilta 17.05.2019
Kesto 2h 22min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Vuonna 1913 nuori Irisz Leiter (Juli Jakab) matkustaa kohti Budapestia työskennelläkseen hatuntekijänä kuuluisassa hattukaupassa, joka kuului hänen edesmenneille vanhemmilleen. Uusi omistaja, Oszkár Brill (Vlad Ivanov) käännyttää hänet kuitenkin pois samalla, kun hattukaupassa tehdään valmisteluja äärimmäisen tärkeää vierasta varten. Yllättäen Irisz kohtaa miehen, joka etsii erästä Kálmán Leiteria. Irisz kieltäytyy lähtemästä kaupungista ja päättää seurata Kálmánin jalanjälkiä, jotka ovat hänen ainoa yhteytensä menneeseen. Nuoren naisen uteliaisuus johdattaa hänet läpi Budapestin synkkien ja sekasortoisten katujen, joiden varrella ainoat valot palavat enää Leiterin hattukaupassa – sivilisaation tuhon lähestyessä.

Suosittelemme lukioille ja keskiasteen oppilaitoksille.

Animaatio, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Uglydolls

Uglydolls

Ohjaaja Kelly Asbury
Pääosissa Kelly Clarkson, Emma Roberts, Blake Shelton, Pitbull, Wanda Sykes, Nick Jonas, Gabriel Iglesias, Janelle Monáe
Ensi-ilta 17.05.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Hurmaavan erilaisessa Uglyvillen kylässä outous on aihe juhlaan, kummallisuutta pidetään arvossa ja  kauneus on katsojan silmässä. Uglyvillessä Moxy ja hänen UglyDoll-ystävänsä asuvat onnellisina ylistäen elämää ja sen loputtomia mahdollisuuksia. Silloin tällöin taivaalta tupsahtaa uusia ihmeellisiä asukkeja koko kylän iloksi.

Moxy rakastaa eriskummallista elämäänsä, mutta uteliaisuus johtaa kysymykseen: mitä on Uglyvilleä reunustavan vuoren takana? Moxy kerää yhteen läheisimmät ystävänsä ja yhdessä he lähtevät selvittämään asiaa. He löytävät toisen maailman, jossa kaikki on täydellistä. Siellä tavanomaisemmat nuket koulutetaan ja lähetetään ”oikeaan” maailmaan etsimään ihmislasten rakkautta. Täydellisessä maailmassa UglyDollsit ymmärtävät, mitä tarkoittaa olla erilainen, miltä tuntuu tavoitella rakkautta ja lopulta todeta, ettei tarvitse olla täydellinen ollakseen ainutlaatuinen.

Elokuva on saanut inspiraationsa vuonna 2001 lanseeratusta Uglydolls-pehmolelubrändistä.

Saatavilla olevat versiot: 2D (dub)

Suosittelemme alakouluille.