LEFFAHERKUT & DINNER

Päivällinen on katettu – aitiopaikalle

Tyylikkään ja mieleenpainuvan tapahtuman onnistunut toteutus vaatii hyvät puitteet, asiantuntevan henkilökunnan ja herkulliset tarjoilut. Finnkinon elokuvateattereissa tämä kaikki onnistuu helposti ja vaivattomasti aamupaloista illallisiin sekä cocktail-tilaisuuksiin.

Teemme yhteistyötä kaikilla paikkakunnilla catering-kumppaneidemme kanssa. 

Elokuvanautintoa ja erilaisia yritystilaisuuksia voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Esimerkiksi Maximin ruokien suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Fazer Cafe, joka on toiminut elokuvateatterin naapurissa jo vuodesta 1891. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Kupillisen kahvia voi halutessaan saada avecin kera ja lisäksi valikoimasta löytyy mm. erikoisoluita ja samppanjaa.

 

Catering-kumppanimme

 

Herkut täydentävät elämyksen

 

Suosituin leffaherkku on tietenkin popcorn ja juoma. Valikoimastamme löytyy toki myös muutakin kuten karkkipusseja, suklaapatukoita, smoothieita, jäätelöä, tai vaikka pähkinöitä.

Popcorn, juoma sekä muut pikkunaposteltavat sopivat myös erinomaisesti kokouksien välipalatarjoiluun klassissen iltapäiväkahvin vaihtoehtona. Alkoholin anniskelu on nyt vihdoin mahdollista kaikissa saleissamme sekä aulatiloissa.

Huippumodernit elokuvateatterimme saavat seurakseen upouusia ja korkeatasoisia ravintola-alueita. Palvelua arvostaville uutena konseptina meillä on tyylikäs Oscar’s Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää ennen tai jälkeen elokuvan sekä yritystilaisuuden aikana.

 

Hinnasto