Finnkino B2B - Yritysmyynnin elokuvasuositukset - Finnkino

 

 

OHJELMISTO

Järjestä elokuvalista
Draama, Komedia, Romantiikka | Downton Abbey

Downton Abbey

Ohjaaja Michael Engler
Pääosissa Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Maggie Smith
Ensi-ilta 13.09.2019
Kesto 2h 2min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Downton Abbey -elokuva saapuu elokuvateattereihin syksyllä 2019. Luvassa on täydellinen kattaus Downton Abbeyn loistoa: kaikki sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa ja elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes. Elokuvassa kartano saa kuninkaallisia vieraita, ja tapahtuman valmistelut panevat talon väen koetukselle.

Downton Abbey on yksi rakastetuimmista ja palkituimmista brittisarjoista kautta aikojen. Sarja seuraa Crawleyn perheen ja heidän palveluskuntansa elämää 1900-luvun alkupuoliskolla edvardiaanisessa kartanossa. Kuuden tuotantokauden aikana sarja keräsi 3 Golden Globe –palkintoa, 15 Emmy-palkintoa, BAFTA-erikoispalkinnon sekä yhteensä 69 Emmy-ehdokkuutta

Draama, Fantasia, Jännitys, Seikkailu, Toiminta | Ad Astra

Ad Astra

Ohjaaja James Gray
Pääosissa Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Ruth Negga, Donald Sutherland
Ensi-ilta 20.09.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Astronautti Roy McBride (Brad Pitt) matkustaa syvälle avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan. Tehtävän aikana McBridelle paljastuu asioita, jotka uhkaavat koko ihmisyyden olemassaoloa ja paikkaa maailmankaikkeudessa.

Draama, Komedia, Kotimainen | Tottumiskysymys

Tottumiskysymys

Ohjaaja Kirsikka Saari, Elli Toivoniemi, Anna Paavilainen, Alli Haapasalo, Reetta Aalto, Jenni Toivoniemi, Miia Tervo
Pääosissa Veikko Aalste, Teemu Aromaa, Suvi Blick, Tommi Eronen, Seidi Haarla, Joel Hirvonen, Johannes Holopainen, Leo Honkonen, Niina Hosiasluoma, Nelli Juusela, Lotta Kaihua, Ona Kamu
Ensi-ilta 27.09.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Seitsemän ohjaajan yhteisteos tuulettaa asenteita näyttämällä naisen elämästä hetkiä, jotka jäävät yleensä piiloon.

Hillan (Krista Kosonen) romanttinen loma, Emmin (Suvi Blick) kotibileet ja Miljan (Pinja Sanaksenaho) koulumatka saavat yllättävän käänteen, kun vieras lyöttäytyy seuraan. Samaan aikaan nuori näyttelijä Emppu (Julia Lappalainen) harjoittelee elämänsä suurinta roolia ristiriitaisissa tunnelmissa. Toisaalla kokematon syyttäjä Aleksi (Johannes Holopainen) valmistautuu kiireellä ensimmäiseen oikeusjuttuunsa, jota asianomistaja Niina (Lotta Kaihua) on odottanut vuosia.

Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Playmobil elokuva

Playmobil elokuva

Ohjaaja Lino DiSalvo
Pääosissa Alkuperäisversiossa Dino Andrade, Gabriel Bateman, Ian James Corlett ja suomeksi puhutussa versiossa Emma Louhivuori, Vilppu Uusitalo, Jon-Jon Geitel
Ensi-ilta 27.09.2019
Kesto 1h 39min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Kun Charlie yllättäen katoaa taianomaiseen PLAYMOBIL® -universumiin, Marlan täytyy uskaltautua elämänsä seikkailuun ja hakea pikkuveljensä kotiin. Kulkiessaan henkeäsalpaavien uusien maailmojen läpi Marla saa epätavallisia ja sankarillisia uusia ystäviä, kuten puheliaan rekkakuskin Dein, karismaattisen ja vetävän salaisen agentin Rex Dasherin, sopeutumattoman robotin, liioittelevan keiju-kummitädin ja monia muita. Energisen seikkailun aikana Marla ja Charlie ymmärtävät, että mitä tahansa elämässä tapahtuukin, uskomalla itseensä voi saavuttaa mitä tahansa!

Draama, Jännitys, Kotimainen, Toiminta | Marian paratiisi

Marian paratiisi

Ohjaaja Zaida Bergroth
Pääosissa Pihla Viitala, Satu Tuuli Karhu, Saga Sarkola, Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Jan Korander
Ensi-ilta 04.10.2019
Kesto 1h 51min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

1920-luku, Kokkola. Karismaattinen ja enkelimäinen Maria Åkerblom johtaa vainotun lahkonsa jäsenet Helsinkiin, jossa he matkansa välietappina majoittuvat kauniiseen huvilaan, Villa Toivolaan. Öisin Maria vajoaa transsiin ja saarnaa seuraajilleen enkelin hänelle välittämää sanaa. Yksi Marian omistautuneimmista seuraajista on uskossaan kiihkeä, teini-ikäinen Salome. Mutta mitä kätkeytyy magneettisen kiehtovan Marian ulkokuoren taakse?

Animaatio, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Late Lammas elokuva: Farmageddon

Late Lammas elokuva: Farmageddon

Ohjaaja Will Becher, Richard Phelan
Pääosissa Justin Fletcher, Kate Harbour, John Sparkes
Ensi-ilta 10.10.2019
Kesto 1h 28min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Maailman suosituin lammas, Late, palaa valkokankaille uudessa seikkailussa.

Kun ilkikurinen mutta hellyyttävä avaruusolento LU-LA tekee hätälaskun lähelle Sammalperän maatilaa, näkee Late mahdollisuuden seikkailuun. Hän ottaa tehäväkseen auttaa kaukaa galaxin toiselta puolen tullut vieras takaisin kotiin.

LU-LAn ihmeelliset voimat, hullunkuriset kujeet ja galaxin kokoiset röyhtäykset hurmaavat pian Laten ja muun lauman. Late johdattaa maan ulkopuolisen ystävänsä Sammalperän metsään etsimään kadonnutta avaruusalustaan tietämättä, että uhkaava avaruusolentoja metsästävä järjestö on heidän kannoillaan. Ehtiikö Late ja muu lauma välttää Farmageddonin Sammalperän tilalla ennen kuin on liian myöhäistä?

Draama, Fantasia, Jännitys, Seikkailu, Toiminta | Gemini Man

Gemini Man

Ohjaaja Ang Lee
Pääosissa Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owenn Benedict Wong
Ensi-ilta 11.10.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Will Smith tähdittää kaksoisroolissa elokuvakerronnan rajoja rikkovaa toimintatrilleriä Gemini Man, jossa huippuluokan salamurhaaja Henry Brogan joutuu itse takaa-ajon kohteeksi. Hänen kintereillään on mystinen nuori agentti, jolla vaikuttaa olevan kyky ennustaa hänen jokainen liikkeensä. Elokuvan on ohjannut Oscar®-palkittu Ang Lee ja tuottanut Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg ja Don Granger.

Draama, Romantiikka, Toiminta | And Then We Danced

And Then We Danced

Ohjaaja Levan Akin
Pääosissa Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili
Ensi-ilta 18.10.2019
Kesto 1h 45min
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Merab tanssii Georgian kansallisessa tanssiryhmässä partnerinsa Maryn kanssa ja unelmoi paikasta pääryhmässä. Hänen elämänsä mullistuu, kun karismaattinen Irakli liittyy ryhmään ja alkaa kilpailla samasta paikasta, herättäen myös uusia tunteita Merabissa. Merab on ennen pitkää ratkaisun edessä: seuratako sydäntänsä ja lähteä vanhoillisesta maailmasta jossa hän on kasvanut ja samalla riskeerata kaikki minkä vuoksi hän on taistellut.

Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Jeti

Jeti

Ohjaaja Will Becher, Richard Phelan
Pääosissa Justin Fletcher, Kate Harbour, John Sparkes
Ensi-ilta 18.10.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Teini-ikäinen Yi löytää nuoren jetin kotitalonsa katolta Shanghaissa. Hän ja hänen ystävänsä Jin ja Peng antavat otukselle nimeksi Everest. Yhdessä he lähtevät viemään maagista olentoa takaisin perheensä pariin maapallon korkeimpaan kolkkaan. Auttaakseen Everestiä pääsemään kotiin ystävysten on pysyteltävä askeleen edellä upporikasta Burnishia, joka aikoo kaapata otuksen itselleen, sekä eläimiä tutkivaa tohtori Zaraa.

DreamWorks Animationin ja Pearl Studion yhteistuotanto Jeti vie katsojat huikealle matkalle Shanghain kaduilta Himalajan henkeäsalpaaville, lumisille huipuille. Elokuvan on ohjannut Jill Culton (Karvakamut) ja tuottanut Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Vihdoin kotona). Vastaavana tuottajana on toiminut Tim Johnson (Yli aidan, Vihdoin kotona, Antz - Muurahaizet) ja apulaisohjaajana Todd Wilderman (Trolls, Croodit).        

Draama, Fantasia, Jännitys, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker

Ohjaaja J.J. Abrams
Pääosissa Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong'o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Billy Dee Williams
Ensi-ilta 18.12.2019
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Lucasfilm ja ohjaaja J.J. Abrams yhdistävät jälleen voimansa ja vievät katsojat eeppiselle matkalle kaukaiseen galaksiin elokuvassa Star Wars: The Rise of Skywalker. Kyseessä on mullistavan Skywalker-saagan jännittävä huipennus, jonka aikana syntyy uusia legendoja, ja edessä on viimeinen taistelu vapaudesta. Star Wars: The Rise of Skywalker saapuu elokuvateattereihin 18. joulukuuta 2019.

Draama, Komedia | Ranskalaista häähumua 2

Ranskalaista häähumua 2

Ohjaaja Philippe de Chauveron
Pääosissa Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan
Ensi-ilta 20.12.2019
Kesto 1h 33min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Ranskan hauskimmat perheet palaavat taas! Claude (Christian Clavier) ja Marie Verneuil (Chantal Lauby) ovat uuden kriisin edessä. Heidän neljä vävypoikaansa päättävät lähteä perheineen pois Ranskasta ja kokeilla onneaan ulkomailla. Claude ja Marie päättävät tehdä kaikkensa pitääkseen perheen yhdessä. Luvassa on myös yhdet häät, joissa ei myöskään vältytä yllätyksiltä…

Draama, Kotimainen, Romantiikka | Frozen 2

Frozen 2

Ohjaaja Chris Buck, Jennifer Lee
Pääosissa Alkuperäisversiossa: Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad ja suomenkielisessä versiossa Saara Aalto, Katja Sirkiä, Tero Koponen
Ensi-ilta 25.12.2019
Kesto 1h 44min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Miksi Elsa sai syntyessään taikavoimat? Vastaus tähän kysymykseen vetää häntä puoleensa ja uhkaa hänen valtakuntaansa. Yhdessä Annan, Kristoffin, Olafin ja Svenin kanssa hän lähtee vaaralliselle mutta merkittävälle matkalle.

Elokuvassa Frozen – huurteinen seikkailu Elsa pelkäsi että hänen voimansa ovat liikaa maailmalle. Elokuvassa Frozen 2 hänen täytyy toivoa että ne riittävät.

Frozen 2 tulossa Oscar®-palkitulta tekijätiimiltä (ohjaajat  Chris Buck ja Jennifer Lee sekä tuottaja Peter Del Vecho). Äänirooleissa Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff ja Josh Gad. Musiikista vastaavat Oscar®-palkitut säveltäjät Kristen Anderson-Lopez ja  Robert Lopez.