elokuvalevitys, 14.5.2018

Tältä näyttää Mamma Mia! Here We Go Again – When I Kissed The Teacher -kappale julkaistu

Jaa artikkeli

Katso traileri ja ensimmäinen elokuvasta julkaistu musiikkikohtaus When I Kissed The Teacher.

Jättihitiksi nousseen Mamma Mia! Elokuvan jatko-osa Mamma Mia! Here We Go Again saapuu elokuvateattereihin 20.7. Elokuvan ennakkomyynti on alkanut valikoiduissa elokuvateattereissa tänään. Rakastetun musikaalin tarinaa jatkavassa elokuvassa palataan takaisin maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, kokonaan uuden ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin. Rooleihinsa palaavat mm. Oscar®-voittaja Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård sekä Oscar®-voittaja Colin Firth. Uusina nimiä mukana ovat mm. Lily James (Downton Abbey) ja Cher. Benny Andersson ja Björn Ulvaeus vastaavat elokuvan musiikista ja laulujen sanoista, ja toimivat vastaavina tuottajina.

 

 Videoaineistot saatavilla julkaisukäyttöön! Tiedustele Liisa Saurilta (ks. alla).

 

Mamma Mia! Here We Go Again -elokuvan soundtrack julkaistaan viikkoa ennen elokuvan ensi-iltaa, 13. heinäkuuta. Odotettu albumi on ABBAn oman Benny Anderssonin tuottama. Saat ”When I Kissed A Teacher” -kappaleen ennakkotilatessasi soundtrackin tästä.

 

Vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Mamma Mia! Elokuva, joka pohjautui ABBAn kappaleisiin, on yksi kaikkien aikojen tuottoisimmista elokuvamusikaaleista. Suomessa sen näki yhteensä yli 404 000 katsojaa elokuvateattereissa. Sen soundtrack myi 7,7 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja keräsi yli 400 miljoonaa kuuntelua streaming-palveluissa. Ruotsalainen ABBA on yksi maailman suosituimmista pop-yhtyeistä. Nelikko on myynyt lähes 400 miljoonaa albumia ja kappaleita on streamattu yli 2,8 miljardia kertaa.

 

Stillkuvat elokuvasta median käyttöön:
www.upimedia.com

(rekisteröidy käyttäjäksi Request Access -linkistä)

 

Lisätiedot medialle elokuvasta:

Liisa Sauri
Finnkinon elokuvalevitys

Tel. +358 50 3585488
liisa.sauri@finnkino.fi
www.finnkinob2b.fi/elokuvalevitys/