01.6.2018

Jukka Pelkonen uusiin haasteisiin

Jaa artikkeli

Finnkinon B2B myyntijohtaja Jukka Pelkonen siirtyy uusiin haasteisiin Finnkinon ulkopuolella. Jukka on vastannut Finnkinon B2B liiketoiminnan johtamisesta vuodesta 2016 alkaen.

”Haluamme kiittää Jukkaa panoksestaan Finnkinon B2B palveluiden johdossa”, toteaa Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm. ”Jukka on tiimeineen saanut aikaiseksi paljon uusia oivalluksia, joista näkyvimpinä ovat tapahtumissa toimiva interaktiivinen screen.io-palvelu, teattereiden uudistunut digitaalinen aula- ja ulkomainonta-verkosto ja huippusuosittu Leffapeli-konsepti”, Lindholm lisää.

Jukka on Finnkinon palveluksessa toukokuun loppuun, ja tiedotamme yhteistyökumppaneita mahdollisista yhteyshenkilömuutoksista mahdollisimman pian. Uuden myyntijohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy välittömästi ja väliaikaisesti kapula on siirtynyt kaupallinen johtaja Kalle Peltolalle.

Show must go on – B2B tiimiemme yhteyshenkilöt varmistavat, että palvelumme jatkuvat normaalisti. Kesä on leffateattereissa helteinen ja olemme innoissamme jättimäisistä kesäleffoista, joista tiimimme odottaa eniten Mamma Miaa.

 

Lue lisää:

Kaikki Ajankohtaiset